• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hypocrisy

co sądzicie o tej kapeli?

Moim zdaniem Peter i spółka bardzo dobrze sobie radzą,
najlepsza płyta to "ABDUCTED" - kawał dobrego death
Odpowiedz

Mnie się podoba. Fajna muza. Mam trzy płytki "Into the Abyss", "The Arrival" i "Catch 22". Ta ostatnia w nieco iinym klimacie ale również o.k.!
Odpowiedz

Vreida napisał(a):Mnie się podoba. Fajna muza. Mam trzy płytki "Into the Abyss", "The Arrival" i "Catch 22". Ta ostatnia w nieco iinym klimacie ale również o.k.!

podaj numery katalogowe, nie wierzymy ci Evil or Very Mad
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

a ja mam cala dyskografie na mp3. lubie posluchac, ale jakos nie ciagnie mnie bym zakupil ich plyte.
..:: TOTAL ANTY-HUMAN ASSAULT !!! ::..
Odpowiedz

^Grzech!

Klasyk melodyjnego deathu, ale imho najlepiej wyszedl Tagtgrenowi melodeath/industrialowy The Arrival..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

PAIN
and now is forever...
Odpowiedz

Co Pain? Ze lepszy od Hypocrisy?
Odpowiedz

MOim zdaniem jedna z najciekawszych kapel death metalowych... bardzo milo sie slucha ich muzyki, mam cala dyskografie i jak narazie nie znalazlem plyty slabej, nawet catch 22 ma swoj specyficzny klimacik, troche pain'em zalatuje ale dobry pain tez nie jest zly Smile
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

A Ja będe miał okazję usłyszeć ich na żywo
Odpowiedz

Chyba musze sie przeniesc do stolycy, tudziez na Slunsk, bo wszystkie dobre kapele omijaja Podlasie szerokim lukiem.. ;(
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Chyba musze sie przeniesc do stolycy, tudziez na Slunsk, bo wszystkie dobre kapele omijaja Podlasie szerokim lukiem.. ;(

Taa a ja mieszkam w Bydgoszczy i co mam powiedzieć? Tu to się nic nie odbywa a żeby gdzieś jeździć to żadko kiedy jest kasa no i czas.
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Chyba musze sie przeniesc do stolycy, tudziez na Slunsk, bo wszystkie dobre kapele omijaja Podlasie szerokim lukiem.. ;(
Akurat ja jestem z wrocławia...Big Grin i w tymże mieście odbywa się ten koncert ..razem z exodusem
Odpowiedz

O.. Myslalem, ze zagraja tylko w Wa-wie.. Nie wiesz czy do jeszcze jakiejs innej polskiej miesciny przybeda? (oprocz Wrocka of course)
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):O.. Myslalem, ze zagraja tylko w Wa-wie.. Nie wiesz czy do jeszcze jakiejs innej polskiej miesciny przybeda? (oprocz Wrocka of course)

Dżemie, od czego jest internet? Laughing grają tylko w Wawie i Wrocku Smile
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Panie, google mi nie chodzi.. Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości