• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hunter

ziew
widze ze dyskusja z taba nie ma sensu
"Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the Beast
with wrath, because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the Beast
for it is a human number, its number is Six hundred and sixty six."
Odpowiedz

Znam Huntera od niedawna, jednak sadze ze maja wielka szanse przetrwac na metalowej scenie. Szczerze im tego zycze, bo graja naprawde niezle.
Kiedyś i po Ciebie przyjdę....
Odpowiedz

tak, grają nieźle, jeśl nie liczyć ostatniego krążka ><;
ale o nim dyskusja była już toczona gdzie indziej ;]
Odpowiedz

Hunter - Teli...

Zajebisty album, zajebiste piosenki, zajebiste teksty... Najlepszy album Huntera moim zdaniem.. poprostu rozpierdala poprzednie..!! Niema na tym albumie piosenki która mi sie niepodoba... Kazda wnosi coś do całości...

moja ocena 10/10 nie inaczej... a nawet 11/10 Laughing
Odpowiedz

Teli jeszcze niestety nie mam... musiałem zrezygnować z tej płytki na rzecz Woodstocku... ale jak będę miał to przesłucham z chęcią... jak dla mnie Hunter miał i gorsze i lepsze kawałki, więc dla mnie to nie jest zajebisty zespół... jedynie nazwę go "dobrym", nic więcej... a co do Teli to kumpel mi puścił "krzyk kamieni" czy jakos tak i mi nie podeszło :?
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

psychosis napisał(a):moja ocena 10/10 nie inaczej... a nawet 11/10 :lol:

Przesadzasz, i to o dobre kilka pkt rankingowych ;)
Odpowiedz

płyta oczywista, naciągana, nudna i monotematyczna. rozczarowała mnie jak cholera.
Odpowiedz

Acrid napisał(a):
psychosis napisał(a):moja ocena 10/10 nie inaczej... a nawet 11/10 Laughing

Przesadzasz, i to o dobre kilka pkt rankingowych Wink

Dobrze mówisz Acrid, niemniej jednak Hunter jest jedną z tych kapel która jak na Polskę jest bardzo dobra...i udalo jej się wybić z takim albumem jak "Teli" na ktorym jest sporo nie metalowych brzmień, dzwięków.

A tak apropo - jakie recenzje ma Teli na swiecie bo szukam i szukam a znależć nie mogę... Wink

edit - może troszkę przesadzam ale niemniej jednak kapelka jest dobra.
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

Hunter-bardzo fajny zespół, TELI na początku wydawało mi się świetne, ale już przy Medeis słabo wypada.
[Obrazek: Witos.png]
(Jak czegoś słucham, to na 90% jestem na gg Tongue)
Odpowiedz

Mariusz P. napisał(a):A tak apropo - jakie recenzje ma Teli na swiecie bo szukam i szukam a znależć nie mogę... :wink:

Hm, wydaje mi sie, ze trudno bedzie znalesc recenzje plyty, ktora jest w 100% polskojezyczna ;) A to nie mialobyc tak, ze zostanie wydana druga plyta, w pelni po angielsku? Bo juz nie pamietam nawet ;)
Odpowiedz

Mam TELI, od strony muzycznej calkiem niezle, ale uszy krwawia od cieniutkich tekstow ;/ ktos powinien w koncu powiedziec wokaliscie, ze teksty powinny sie rymowac...
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

psychosis napisał(a):Hunter - Teli...

Zajebisty album, zajebiste piosenki, zajebiste teksty... Najlepszy album Huntera moim zdaniem.. poprostu rozpierdala poprzednie..!! Niema na tym albumie piosenki która mi sie niepodoba... Kazda wnosi coś do całości...

Chujowy album, chujowe piosenki, chujowe teksty... Najgorszy album Huntera moim zdaniem.. poprostu spierdolony jak poprzednie..!! Niema na tym albumie piosenki która mi sie podoba... Kazda nic nie wnosi do całości...

moja ocena 0/10 nie inaczej... nawet 1/10 to za duzo.
Odpowiedz

Witos napisał(a):Hunter-bardzo fajny zespół, TELI na początku wydawało mi się świetne, ale już przy Medeis słabo wypada.
a obie można spuścić w klozecie zestawiając je z "Requiem" Evil or Very Mad
Odpowiedz

Atreju napisał(a):
Witos napisał(a):Hunter-bardzo fajny zespół, TELI na początku wydawało mi się świetne, ale już przy Medeis słabo wypada.
a obie można spuścić w klozecie zestawiając je z "Requiem" Evil or Very Mad

Mi jednak najbardziej Medeis z dyskografi Huntera podchodzi.
[Obrazek: Witos.png]
(Jak czegoś słucham, to na 90% jestem na gg Tongue)
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):
psychosis napisał(a):Hunter - Teli...

Chujowy album, chujowe piosenki, chujowe teksty... Najgorszy album Huntera moim zdaniem.. poprostu spierdolony jak poprzednie..!! Niema na tym albumie piosenki która mi sie podoba... Kazda nic nie wnosi do całości...

moja ocena 0/10 nie inaczej... nawet 1/10 to za duzo.
hehe, chłopcze nikt Ci niekaże tego słuchać, dla mnie to wyjebany zepsoł i tyle... amen...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości