• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hunter

Nie zauwazylem zadnego tematu o tej kapeli.
Wiec z gory przepraszam jezeli sie powtorzylem.

A wiec czy znajda sie na tym forum jacy fani z ktorymi dalo by sie wymienic pogladay i fascynajce 8)
"Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the Beast
with wrath, because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the Beast
for it is a human number, its number is Six hundred and sixty six."
Odpowiedz

Hunter to moje nowe odkrycie(w sumie az obciach sie przyznac bo graja juz tyle:p) Od razu przypadli mi do gustu Smile Mam ich 3 plyty T.e.l.i. , medeisa i requiem i z tego co wiem to wydali jeszcze chyba jakas koncertowke. Graja bardzo dobrze, wokalista ma niezly wokal. Chetnie bym poszedl na jakis koncercik, tylko byle nie grali zbyt daleko bo ostatnio sie najezdzilem po polsce Smile
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Jest chyba tylko temat o nowej płycie, której bądź co bądź ciągle nie mam. Zespół naprawdę bardzo lubię, mam "Medeis" i "Requiem". Muzycznie świetne (szczególnie "Medeis", "Requiem" mniej przypadło mi do gustu), gorzej z tekstami, które zawsze jakoś mnie raziły. To taki słabszy punkt ich twórczości. Za to do wokalu i brzmienia nie mam kompletnie żadnego zarzutu. Chętnie również podyskutuję na temat muzyki Huntera.
statekx - to wybierz się na Hunterfest, masz w miarę blisko ; ).
Odpowiedz

Świetny temat Laughing Hunter rozbraja miło jest czasem posłuchać polskiego wokalu mocnego bo niestety ale takie ONA znudziło mi się lata temu kiedy odkrywałam muzykę Surprised Teraz to już za słabiutkie dla moich uszu :? Za to Hunter świetny zespół Mad

Kamael a mi się teksty nawet podobają,nie są extra ale może być a z resztą dla mnie ważniejsza jest muzyka i jak sam napisałeś bez zarzutu 8) A co do Hunterfest to niestety ale tam dość słono kosztuje a ja i statekx takie biedaki w te wakacje Sad
Odpowiedz

Po "Requiem" powini zakończyć działalność, bo "Siedem" to już gówno totalne... muzyka stała się po prostu pedalska i jak papka dla nastolatek :? Plastic fantastic
Odpowiedz

Atreju napisał(a):Po "Requiem" powini zakończyć działalność, bo "Siedem" to już gówno totalne... muzyka stała się po prostu pedalska i jak papka dla nastolatek :? Plastic fantastic

pedalska? nie wiem jakie jest dla ciebie okreslenie pedalskiej muzyki ale dla mnie np. pedalska to jest Manson i ta cala malowana reszta. No ale coz, jak ci sie nie podoba to nic mi do tego.
Odpowiedz

Jak dla mnie świetny zespół, uważam, że teksty też są dosyć fajne.
[Obrazek: Witos.png]
(Jak czegoś słucham, to na 90% jestem na gg Tongue)
Odpowiedz

Jak dla mnie hunter jest swietna kapela
chodz jak narazie plyty Requiem calej nie przesluchalem tylko pojedyncze nutki to ciesze sie ze zmienili swoj styl na bardziej oryginalny i niepowtarzalny.

T.E.L.I
mam okolo 2 tygodni u jest to swietna plyty ktora doruwnuje medeis w kazdym calu Big Grin
"Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the Beast
with wrath, because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the Beast
for it is a human number, its number is Six hundred and sixty six."
Odpowiedz

Atreju napisał(a):Po "Requiem" powini zakończyć działalność, bo "Siedem" to już gówno totalne... muzyka stała się po prostu pedalska i jak papka dla nastolatek :? Plastic fantastic

"Requiem" to bylo 4/10, taka srednia kopia mety z czasu jak to nagrywali. Reszta ich dokonan to juz totalna chujnia takie 0/10.
Przy okazji mozna zaobserwowac ze ich obecni fani to totalnie wiesniaccy i spedaleni kindermetale.

Nie inaczej!
Odpowiedz

Nie zebym się wtracała, ale np. ich fani z ich fanklubu są już raczej dojrzałymi ludźmi.

Lubię Huntera, nie powiem, ze kazde oddzielne dokonanie. Co do tekstów - owszem, w wielu momentach są dosyć nieprofesjonalne, wręcz prostackie i naiwne, ale to nie jest reguła. Czasem w jakiejs piosence znajdzie sie kilka wersów dajacych do myślenia.
Co do T.E.L.I... - mam ją i choć jewst to, nie ukrywajmy, ich najgorsza płyta, jednak ją lubie, są niekiedy głupawe teksty i kawałki, ale są też imo dobre utwory. A to jest chyba coś, co można powiedziec o wielu płytach różnych zespołów.
Wink
Odpowiedz

Mam wrazenie, ze czesc forum przez slowa "pedalskie" i "kindermetal" sie dowartosciowuje ;d.
Odpowiedz

Nie- hegemon88 to jedyny prawdziwie trve użytkownik forum, którego wiedza o szeroko pojętej muzyce metalowej, połączona z bezkompromisowościa i miażdżacą potęgą argumentów wgniata pozerów w ziemię!

(Laughing)
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Lubię Huntera, ich piosenki mają fajny klimat
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):

"Requiem" to bylo 4/10, taka srednia kopia mety z czasu jak to nagrywali. Reszta ich dokonan to juz totalna chujnia takie 0/10.
Przy okazji mozna zaobserwowac ze ich obecni fani to totalnie wiesniaccy i spedaleni kindermetale.

Nie inaczej!

hahahahahahahahhahahahaha wezcie sie spiknijcie bo o pedalach tak ciagle nawijacie ze moze cos w tym jest Crying or Very Sad
Odpowiedz

nowy napisał(a):to jest moje zdanie na ten temat a ty masz obowiazek uszanowac na tym wlasnie polega FORUM

kazdy wymienia swoje zdanie na dany temat i tworzy sie dyskusja a nie wulgarne wyzwiska

Jep sie, to jest true forum i tu nie ma miejsca na lewacka polityczna poprawnosc i szanowanie twojego zdania. Poza tym wulgarne wyzwiska ist krieg.

Nie inaczej!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości