• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

HORRORY

statekx napisał(a):Cipka a nie horror.

Taki gore troche. Pod tym wzgledem dobrze sie sprawdzal. Ale taki super horror to to nie byl.
Odpowiedz

Halloween zdecydowanie jest lepszy Big Grin
Odpowiedz

myers nie jest tr00,bo on tylko z nozem kuchennym lata. wedlug statystyk to jason jest najlepszym killerem,zabil podobno najwiecej osob Laughing
mi sie ostatnio strasznie spodobal hellraiser. oczywiscie mowie o trzech pierwszych,reszta to gowno!
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):mi sie ostatnio strasznie spodobal hellraiser. oczywiscie mowie o trzech pierwszych,reszta to gowno!

Osobiscie uwazam je za "zbyt niesmaczne", ale to dobry film.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):myers nie jest tr00,bo on tylko z nozem kuchennym lata. wedlug statystyk to jason jest najlepszym killerem,zabil podobno najwiecej osob Laughing
mi sie ostatnio strasznie spodobal hellraiser. oczywiscie mowie o trzech pierwszych,reszta to gowno!

A tam gadasz... nie znasz się i tyle Surprised
Myers lata z nożem, a Jason z maczetą Laughing Jeden chuj Laughing
Odpowiedz

ale kazdy glupi umialby latac z nozem kuckennym,macheta co juz cos innego Tongue Laughing ale tak wychodzi na to ze leatherface jest najbardziej tr00! On to lata z pila mechaniczna Surprised
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Baaaaaaardzo dawno temu oglądałem bardzo przerażający film (bynajmniej wtedy) - The Thing. Nie wiem czy to horror czy thriller, w każdym razie prawie się zesrałem... ;(
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

nie wiem kisiel czy to ten film, taki z klaunem?
nie pamietam tytulu po ang. ale po polsku bylo "TO" wiec nie wiem ;d
ale tamten film to byl straszny.. szczegolnie dla 10ciolatka ogladajacego spod koca ^^
Odpowiedz

Otoz film nazywa sie poprostu "It" Tongue Big Grin Tak jeszcze dodam,ze facet co gral klauna w tym filmie,gral takze pana domu w filmie rocky horror picture show Laughing
Ja sie przyznam,ze jeszcze tego filmu nie widzialam,a to dlatego,ze kiedy zamierzalam go kupic to zdrozal o 50% Crying or Very Sad .
A ogladal ktos film Brainscan. W sumie nie wiem czy to jest tak do konca horror. No,ale raczej sie zalicza do tego gatunku.
Ale zartowala,Halloween jest swietny. No moze oprucz halloween 3 :? bo to nic z myersem ani z horrorem raczej wspolnego nie ma.
Mnie cos ostatnio wzielo na filmy z zombie'akami Surprised jutro chyba zakupie Return of the living dead Wink Big Grin
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):A ogladal ktos film Brainscan.
Oglądałam.W sumie taka popierdółka..nie wiem czy przestraszyłby chomika po zawale..
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Balthor napisał(a):nie wiem kisiel czy to ten film, taki z klaunem?
nie pamietam tytulu po ang. ale po polsku bylo "TO" wiec nie wiem ;d
ale tamten film to byl straszny.. szczegolnie dla 10ciolatka ogladajacego spod koca ^^

To nie ten film. Jemu chodzi o "Coś", ktory powszechnie znany jako genialny, mi nie przypadl do gustu.
Odpowiedz

Rene - coz.taka prawda,ze horrory nie sa straszne. no chyba ,ze sie ma lat 5 Tongue

statekx - "It",tak nazywa sie ten film po angielsku. A po polsku nazywa sie "cos".
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):Rene - coz.taka prawda,ze horrory nie sa straszne. no chyba ,ze sie ma lat 5 Tongue
Nie do końca się zgadzam..mnie niektóre nadal 'starszą'..
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):statekx - "It",tak nazywa sie ten film po angielsku. A po polsku nazywa sie "cos".

It - To - Dobry horror z klaunem.
Thing - Cos - Horror z kosmitą.
Odpowiedz

statekx napisał(a):It - To - Dobry horror z klaunem.
Thing - Cos - Horror z kosmitą.

Dokładnie... "horror z kosmitą" na stacji polarnej tak dokładnie... niektózy tłumaczą tytuł tego filmu jako "Rzecz" - IMHO bezsensownie, ale takie nazewnictwo może spowodować, że nie będzie jakiś tam nieporozumień.
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz