• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

HORRORY

No dobra...wierze ci i mama nadzieje,ze masz racje,bo juz widzialam jeden film na podstwie gry video "house of dead" Laughing
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Wczoraj byłem na bardzo złej imprezie:
wóda, browar i następujące filmy:

Evil Dead 1
Evil Dead 2
Evil Dead 3

Po zobaczeniu tych dzieł zwątpiłem w ludzkość(drzewo gwałcące kobiete to motyw wszechczasów)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Wczoraj byłem na bardzo złej imprezie:
wóda, browar i następujące filmy:

Evil Dead 1
Evil Dead 2
Evil Dead 3

Po zobaczeniu tych dzieł zwątpiłem w ludzkość(drzewo gwałcące kobiete to motyw wszechczasów)
aha,widac czytuje sie "złe recenzje" Big Grin
Odpowiedz

Nie inaczej, tego na trzeźwo się po prostu nie da, jak leciała 3 część to się poważnie zastanawiałem czy mi się to uroiło czy naprawdę możliwe jest zrobienie czegoś AŻ tak głupiego Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

przecież jedynka i dwójka to genialne dzieła, uwielbiam takie kino Laughing
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):przecież jedynka i dwójka to genialne dzieła, uwielbiam takie kino Laughing

No mi się też zajebiście podobało, co nie zmienia faktu że jest to bezdennie głupie Big Grin
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Nevermore napisał(a):przecież jedynka i dwójka to genialne dzieła, uwielbiam takie kino Laughing

No mi się też zajebiście podobało, co nie zmienia faktu że jest to bezdennie głupie Big Grin

ale jest \m/\m/
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

ja widzialam tylko dwojke,ale film,rzeczywiscie lekko mowiac debilny. Czosnek koles wyladowal w sredniowieczu ,zestrzelil demona i zostal guru Laughing
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Confusedhock: Jestem w szoku, bo Evil Dead to kultowy czarny humor.. oczywiście nie każdemu może to pasować, ale piszscie, że ta serai jest bezdennie głupia bo nie jest.
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

Tak to już tu jest Big Grin Jednym sie podoba, a dla innych jest totalnym kiczem Wink Czyli kwestia gustu Wink
Odpowiedz

A ten...ten film army of darkness to jakas kontynulacja filmu Martwe zlo?
Odpowiedz

ulubiony horror - stary "Nosferatu", ten czarnobiały

klimacik Big Grin
Some say the end is near.

Some say we'll see armageddon soon.

I certainly hope we will.

I sure could use a vacation from this

TOOL - AEnema
Odpowiedz

U mnie to "Nosferatu wampir" W.Herzoga- jak ktoś chce się pośmiać, to polecam 8)
Jakby nie było będzie bardzo miło Tongue
Odpowiedz

wszystkie byle krwawe...... Wink Wink
Odpowiedz

A co sadzicie o tych zejebistych "horrorach" Laughing z muzyka techno,czy nu-metalowa w tle i bohaterowie maja wdzianka rodem z matrixa,czy innego kvltowego filmu Tongue

Proponuje,zeby zrobic promocje na narkotyki,to moze hamerykance zaczna znowu robic kóltowe horrory Tongue
Odpowiedz