• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

HORRORY

Natomiast polecam film: Czwarty Stopień, nie jest to horror, lecz taki lekki thiller. Ale za to ciekawy i na pewno po obejrzeniu będziesz się zastanawiać czy wierzyć w to wszystko czy nie.
Odpowiedz

fakt "Czwarty stopień" jest świetny, ale mnie najbardziej przestraszyły obie części "Paranormal Activity" polecam (tylko przygotujcie zapas pieluch Big Grin )
Odpowiedz

dla mnie oba (czwarty stopień, paranormal activity) były niezłe, ale bez rewelacji. 7/10 to najwyższa ocena na jaka zasługują. paranormal activity 2 nie trzyma się kupy. nie daje mi spokoju sprawa diane z jedynki. dla mnie to typowy skok na kasę za pomocą kontynuacji, choć pod tym względem nic nie przebije rec2

Barnej666 napisał(a):na pewno po obejrzeniu będziesz się zastanawiać czy wierzyć w to wszystko czy nie
wierzyć w prawdziwość takich filmów, to jak wierzyć, że harry potter jest na faktach
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

dobry horror to horror bez elementów s-f , teraz mało jest takich filmów dlatego lubiłem kiedyś adaptacje książek Edgara Allana Poe może dla niektórych wydadzą się one śmieszne ,ale każdy lubi to co lubi
Odpowiedz

Lubię oglądać horrorów, takich jak "Straszny film", "Shark Night" i tak dalej, I cienki zegarek k horror może dać mi więcej śmiały, hehe.Tongue
Let‘s cross the bridge when we come to it
Hogan|Scarpe Hogan
Odpowiedz

mam nieodparte wrażenie, że jesteś po lobotomii
Odpowiedz

(04-24-2011, 10:47 PM)jankier napisał(a):  choć pod tym względem nic nie przebije rec2

Widziałeś już trailer do Rec 3?

Odpowiedz

może być całkiem spoko, ale dwójka też się tak zapowiadała

a propo takich klimatów. death valley. nowy serial od mtv. głupi, wręcz debilny humor, kiepskie efekty, ale o dziwo ogląda się z przyjemnością
Odpowiedz

a z filmów coś ciekawego widziałeś??
bo nie mam czasu na kolejny serial Tongue
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

(09-02-2011, 08:29 AM)Jeff Williams napisał(a):  Lubię oglądać horrorów, takich jak "Straszny film", "Shark Night" i tak dalej, I cienki zegarek k horror może dać mi więcej śmiały, hehe.Tongue
Po pierwsze, przetłumacz to z dialektu specjalnej troski na polski; po drugie jeśli to są dla ciebie horrory, to nie chce myśleć, co nazywasz bajką dla dzieci.
Odpowiedz

(10-04-2011, 11:49 AM)jankier napisał(a):  może być całkiem spoko, ale dwójka też się tak zapowiadała

a propo takich klimatów. death valley. nowy serial od mtv. głupi, wręcz debilny humor, kiepskie efekty, ale o dziwo ogląda się z przyjemnością

No mam nadzieję, że trójki nie zjebią zbytnio.

A co do tego serialu, to może kiedyś obejrzę. Smile
Na razie zabieram się za serial - The Walking Dead.
Odpowiedz

(10-17-2011, 02:06 PM)Valhalla napisał(a):  a z filmów coś ciekawego widziałeś??

z tego co widziałem przez ostatnie pół roku, to tylko the rite mogę polecić
Odpowiedz

Rytuał już oglądałam ponad 2msc temu Wink całkiem spoko, ale nadal czekam na jakiś bardzo dobry horror Smile Z ostatnich co widziałam to jeszcze Shelter (Inkarnacja) całkiem mi się podobał.
Odpowiedz

Przypomniało mi się, jeszcze całkiem dobry jest Naznaczony (Insidious) z Patrickiem Wilsonem (:
Odpowiedz

devil. wczoraj se obejrzałem. 7/10 jak dla mnie
Odpowiedz