12-22-2006, 09:55 PM
z Horrorow to ja mature zrobilem
a najlepiej to lubie serie o zywych trupach

![[Obrazek: 413796bba9c9eff9.gif]](http://images3.fotosik.pl/206/413796bba9c9eff9.gif)
![[Obrazek: 129861f75ff8f30e.gif]](http://images1.fotosik.pl/215/129861f75ff8f30e.gif)
Juve, storia di un grande amore
bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero
Juve per sempre sara
raf667 napisał(a):Gdy zostało jakieś 20 min. do konca to wyłączyłem (jak uciekali samochodem przed tym duchem a potem pojawił się on przed nimi) to w pizdu bo bym nerwicy dostał.Może dziś dokończę.Trza było wespół z jamniorem oglądać. Może wtedy byśta dotrwali do końca.
raf667 napisał(a):Wczoraj zarzuciłem sobie "Shutter".Około 22.00,w domu już wszyscy śpią,słuchawki na uszach,podkręciłem na całkiem głośno.Ja pie**olę!Przy tym można pierdolca dostać!Nie pamiętam kiedy ostatni raz się bałem przy filmie (hmmm...w sumie chyba nigdyPhi, nie był bardzo straszny. Parę momentów z zaskoczenia było mocnych, jak np. końcówka czy pojawienie się twarzy na chwilę na zdjęciu. Film bardzo dobry i trzymał mnie w napięciu, ale nie szczałem bynajmniej ze strachu.).Gdy zostało jakieś 20 min. do konca to wyłączyłem (jak uciekali samochodem przed tym duchem a potem pojawił się on przed nimi) to w pizdu bo bym nerwicy dostał.Może dziś dokończę.
Ok,obejrzałem cały.Cięzko,oj ciężko.Końcówka zamiata,wymaita,tzn.fajna jest.
Cytat:BTW. zawsze z kumplami rozkminialiśmy,że jak w takich filmach jak ten,zjawa czy duch powoli sunie do głównego bohatera to heros ten zamiast się trząść i panikować,zebrałby się w sobie podszedł do poczwary i zajebał kopa w pyskducha generalnie nie da się kopnąć, ponieważ nie jest zbudowany z materii.(szczególnie w momencie gdy ta powolutku sunie po ziemi).
Cytat:Aha i pytanie.Jak się nazywał ten film.japoński horror (nie "Ring") z tym dzieciakiem?Była tam taka akcja,że ten bachor pojawił się pannie pod kołdrą.Za cholerę nie mogę sobie przypomnieć.To była Klątwa Ju-On.
ĐraVen napisał(a):Phi, nie był bardzo straszny. Parę momentów z zaskoczenia było mocnych, jak np. końcówka czy pojawienie się twarzy na chwilę na zdjęciu. Film bardzo dobry i trzymał mnie w napięciu, ale nie szczałem bynajmniej ze strachu.
ĐraVen napisał(a):ducha generalnie nie da się kopnąć, ponieważ nie jest zbudowany z materii.
raf667 napisał(a):Chyba że jest to wielki pająk, który odciąłby mu nogę aparatem szczękowymĐraVen napisał(a):ducha generalnie nie da się kopnąć, ponieważ nie jest zbudowany z materii.
ale potwora jakigoś przecież można skopać