• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

HORRORY

z Horrorow to ja mature zrobilem Big Grin a najlepiej to lubie serie o zywych trupach
[Obrazek: 413796bba9c9eff9.gif]
[Obrazek: 129861f75ff8f30e.gif]

Juve, storia di un grande amore
bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero
Juve per sempre sara
Odpowiedz

Blair With Project <33

Rustin Parr niezły rzeźnik Laughing
[Obrazek: 17f7e7a306e5b45b4a921c98abe849e0f.1.gif]
Odpowiedz

Wczoraj zarzuciłem sobie "Shutter".Około 22.00,w domu już wszyscy śpią,słuchawki na uszach,podkręciłem na całkiem głośno.Ja pie**olę!Przy tym można pierdolca dostać!Nie pamiętam kiedy ostatni raz się bałem przy filmie (hmmm...w sumie chyba nigdy Smile ).Gdy zostało jakieś 20 min. do konca to wyłączyłem (jak uciekali samochodem przed tym duchem a potem pojawił się on przed nimi) to w pizdu bo bym nerwicy dostał.Może dziś dokończę.

Ok,obejrzałem cały.Cięzko,oj ciężko.Końcówka zamiata,wymaita,tzn.fajna jest.

BTW. zawsze z kumplami rozkminialiśmy,że jak w takich filmach jak ten,zjawa czy duch powoli sunie do głównego bohatera to heros ten zamiast się trząść i panikować,zebrałby się w sobie podszedł do poczwary i zajebał kopa w pysk Wink (szczególnie w momencie gdy ta powolutku sunie po ziemi).

Aha i pytanie.Jak się nazywał ten film.japoński horror (nie "Ring") z tym dzieciakiem?Była tam taka akcja,że ten bachor pojawił się pannie pod kołdrą.Za cholerę nie mogę sobie przypomnieć.
Odpowiedz

raf667 napisał(a):Gdy zostało jakieś 20 min. do konca to wyłączyłem (jak uciekali samochodem przed tym duchem a potem pojawił się on przed nimi) to w pizdu bo bym nerwicy dostał.Może dziś dokończę.
Trza było wespół z jamniorem oglądać. Może wtedy byśta dotrwali do końca.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Evil Dead 1 i 2 no i jeszcze Martwica Mózgu rządzi!!!
Odpowiedz

A z sertii horror made in azja to polecam The Shutter(widmo)
Odpowiedz

raf667 napisał(a):Wczoraj zarzuciłem sobie "Shutter".Około 22.00,w domu już wszyscy śpią,słuchawki na uszach,podkręciłem na całkiem głośno.Ja pie**olę!Przy tym można pierdolca dostać!Nie pamiętam kiedy ostatni raz się bałem przy filmie (hmmm...w sumie chyba nigdy Smile ).Gdy zostało jakieś 20 min. do konca to wyłączyłem (jak uciekali samochodem przed tym duchem a potem pojawił się on przed nimi) to w pizdu bo bym nerwicy dostał.Może dziś dokończę.

Ok,obejrzałem cały.Cięzko,oj ciężko.Końcówka zamiata,wymaita,tzn.fajna jest.
Phi, nie był bardzo straszny. Parę momentów z zaskoczenia było mocnych, jak np. końcówka czy pojawienie się twarzy na chwilę na zdjęciu. Film bardzo dobry i trzymał mnie w napięciu, ale nie szczałem bynajmniej ze strachu.

Cytat:BTW. zawsze z kumplami rozkminialiśmy,że jak w takich filmach jak ten,zjawa czy duch powoli sunie do głównego bohatera to heros ten zamiast się trząść i panikować,zebrałby się w sobie podszedł do poczwary i zajebał kopa w pysk Wink (szczególnie w momencie gdy ta powolutku sunie po ziemi).
ducha generalnie nie da się kopnąć, ponieważ nie jest zbudowany z materii.

Cytat:Aha i pytanie.Jak się nazywał ten film.japoński horror (nie "Ring") z tym dzieciakiem?Była tam taka akcja,że ten bachor pojawił się pannie pod kołdrą.Za cholerę nie mogę sobie przypomnieć.
To była Klątwa Ju-On.
Abashed the devil stood, and felt how awful goodness is...
Odpowiedz

ĐraVen napisał(a):Phi, nie był bardzo straszny. Parę momentów z zaskoczenia było mocnych, jak np. końcówka czy pojawienie się twarzy na chwilę na zdjęciu. Film bardzo dobry i trzymał mnie w napięciu, ale nie szczałem bynajmniej ze strachu.

ale oglądałem to na słuchawkach (głośno) i w nocy więc się wczułem w klimat Smile

ĐraVen napisał(a):ducha generalnie nie da się kopnąć, ponieważ nie jest zbudowany z materii.

ale potwora jakigoś przecież można skopać
Odpowiedz

raf667 napisał(a):
ĐraVen napisał(a):ducha generalnie nie da się kopnąć, ponieważ nie jest zbudowany z materii.

ale potwora jakigoś przecież można skopać
Chyba że jest to wielki pająk, który odciąłby mu nogę aparatem szczękowym Wink
Abashed the devil stood, and felt how awful goodness is...
Odpowiedz

Horrory w sumie zaczęłam z lubością oglądać od niedawna. Nie mam jakiegoś ulubionego gatunku, ot albo mi się podoba, albo nie. Te w których `się morduje` typu Piła, Hellraiser, Piątek 13-tego, `Koszmar z ulicy wiązów` lubię sobie sama pooglądać, ale nie powiem abym potem umierała ze strachu. Ale są takie przy których się naprawdę bałam. Jak wspomniałam w jednym temacie `Paranolmal activity` jest świetny, dawno się tak nie bałam jak przy tym, amatorska kamera, zwykły dom i niewyjaśnione zjawiska. `Nieznajomi` też świetne, zwłaszcza jak ze znajomymi na dobrym sprzęcie oglądaliśmy, w halloween w domku na odludziu. Taka atmosfera że nie wiem WinkKlątwę też jedną część oglądałam, tą japońską i musze przyznać że zza poduszki którą tuliłam ledwo mnie było widać, ale obejrzałam^^ Ogólnie lubię horrory, lubię się bać i leżeć w łóżku wsłuchując się w noc i myśląc czy aby napewno jestem sama. Ot takie skrzywienie.
Odpowiedz

Kocham horrory Big Grin Ale nigdy nie oglądam ich sama Sad Wole mieć kogoś blisko siebie Angry
:-E
Odpowiedz

^ sypnij tytułami twoich faworytów
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Widziałem tylko jeden horror, Lśnienie. Zajebiste.
Odpowiedz

Uwielbiam ten gatunek. Czy ktoś oglądał już Rec2 ? Przyznaję, ze Rec zrobił na mnie olbrzymie wrażenie.
Odpowiedz

Oglądałem i 1 i 2 część.
Niestety na drugiej części się zawiedziesz. Smile
Choć mi i tak się podobała.
Odpowiedz