- Liczba postów:
- 92
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
No to małe pytanie (bez konkursu). W jakim zespole udziela się od kilku miesięcy Krzysztof "Pistolet" Pistelok, na codzień gitarzysta naszej kamandy? 8)
- Liczba postów:
- 48
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Słuchałem trochę tego Horrorscope... i do porządnego Thrashu brakuje im sporo. Nie przekonali mnie wogóle.
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
A co jest pożądnym thrashem wg. ciebie??
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Chciałbym się mylić, ale gość pewnie zna tylko Slayera(bo słuchanie slayera w środowiskach def blekowych jets cool i trendy), i każdy kto nie gra jak slayer, nie gra pożądnego thrashu. (jakby było inaczej to by już coś odpisał)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Cytat:I co to znaczy "trochę"? Pół utworu? Ćwierć na wagę?
Swoją drogą zajebiście jestes koleś śmieszny.
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 231
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
malo kreatywni jestescie... nazwe brac z tytulu jednej z wybitniejszych plyt thrashowych ... tak wiem, Over Kill tez zajebał nazwe z tytulu plyty, ale kurwa w XI wieku takie rzeczy robic ... chujówka troche
- Liczba postów:
- 92
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
A skąd nazwę wziął OverKill? A Whiplash chociażby? Od kiedy kreatywność zespołu mierzy się według pochodzenia nazwy?! Na temat muzyki, jak widzę, nic do powiedzenia nie masz? :?