• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Honor

I chuj. Nie spodziewałam sie, ze ktos na forum slucha Honor. Zajebista sprawa, jeden z najlepszych polskich zespołów WP. Kill! Mad
Odpowiedz

Niklot witaj, pokaz mi swoja karte szczepien
Odpowiedz

Hm... musze odpowiedziec jakas naprawde cieta riposta. Rispekt ziom, poćwiartowałeś mnie siła swego dowcipu \m/
Odpowiedz

Gdzie Ty tu dowcip widzisz? Tak w ogole to podaj tez pesel
Odpowiedz

Wybacz, ale to co szumnie, schlebiając sobie, nazywasz szyderstwami i ironizowaniem, jest tylko bełkotliwą wypociną nastolatka, na która nie wypada mi wręcz odpowiadać. Tak więc, no offense ziom.
Odpowiedz

Źle mnie rozumiesz bejbe, nie mam zamiaru ironizowac ani szydzic, tylko staram sie wydobyc od Ciebie istotne informacje
Odpowiedz

IstnyKurwa... to że Ty jesteś łatwy, nie znaczy, że ktoś też jest.

A co do Honoru... zaczynam swoją muzyczną edukację.
Gdzie radosny zabił dzwon,
Gdzie wesoły zawiał wiatr,
Wyrósł kwiat jak malowany,
Zbudowano nowy dom.
Odpowiedz

Jany Mare napisał(a):IstnyKurwa... to że Ty jesteś łatwy, nie znaczy, że ktoś też jest.

Pierdole kolejna 15sto letnia obrończyni czystości naszej rasy. Pierdole gorzej już być nie może Wink Za ras Za wiarę Za Kraj trzy razy gromkie sieg heil
Odpowiedz

Axel napisał(a):
Jany Mare napisał(a):IstnyKurwa... to że Ty jesteś łatwy, nie znaczy, że ktoś też jest.

Pierdole kolejna 15sto letnia obrończyni czystości naszej rasy. Pierdole gorzej już być nie może Wink Za ras Za wiarę Za Kraj trzy razy gromkie sieg heil
Dokładnie, Honor to kawał lewego ścierwa...
METAL IS FOREVER!
Odpowiedz

Dlaczego tak uważasz? Wink
Odpowiedz

jest nawet cover Honora - http://berserkr.patrz.pl
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

eeee, średnie, zrób jakiś cover Moonfire lepiej.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

W tym temacie najezdzaja na mnie dwie laski... z ktorych jedna jest zadeklarowana fanka Wszebąda i jego cudownej kapeli, a druga slucha Konkwisty i Honoru, uwazajac ze to kawal dobrej muzyki. No korwa paranoja, jeszcze troche a naskoczy na mnie jakas fanka Artrosis i Najtłisza
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):W tym temacie najezdzaja na mnie dwie laski... z ktorych jedna jest zadeklarowana fanka Wszebąda i jego cudownej kapeli, a druga slucha Konkwisty i Honoru, uwazajac ze to kawal dobrej muzyki. No korwa paranoja, jeszcze troche a naskoczy na mnie jakas fanka Artrosis i Najtłisza
ja lubie najtłisza ty iscie romantyczna kurwo LaughingLaughingLaughing
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Idz porozmawiaj z Niklot o czystosci rasy
Odpowiedz