- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
no to skad ta twoja niechec?
- Liczba postów:
- 428
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
ich ułomności i prostactwa są porażające
- Liczba postów:
- 1,945
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
-1
I ja się do tego dopisuje. Dresy wkurwiały mnie od zawsze, paradoksalnie nie tyle co nazi. Zresztą mało nazi w życiu widziałem, a ponoć w moich stronach zjawisko ogromne w skali kraju.
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
ja sie nawet nie wypowiadam
- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Bardzo lubie największe przeboje. Teksty skrajnie kretyńskie, choć zaspiewane z pasją, a to sie liczy
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Niewątpliwa energia tkwi w tym zespole, zapewne za sprawą nienawiści, która tkwiła w członkach tegoż, gdy wykonywali swoje kawałki.
Stosunek do zespołu mam raczej obojętny, tylko niektóre piosenki mnie zachwycają.
Przesłuchałem dokładnie parę razy dyskografię i najbardziej spodobała mi się płyta Cena Idei oraz W płomieniach wschodzącego słońca. Ulubiony kawałek to Narodowy Socjalizm.
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
Jakbys nie zauwazyl to nie mam zamiaru sie z toba przekrzykiwac, tylko kazalem ci spierdalac, tak wiec wykonaj polecenie
- Liczba postów:
- 1,390
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
1
ikr uważaj, bo napisze o tobie złe rzeczy na swoim blogasku,
a honor to dupa. 2 nawet fajne kawałki, reszta to kupa dobromira
- Liczba postów:
- 1,390
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
1
"krew i honor" i "obcy prąd", ale tylko jeśli chodzi melodię. efekt psuje wokal, który za bardzo trąci stachurskym i tekst, który jest nazi w niektórych momentach