• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ray

Rockowa kapelka mojego kumpla, własnie im skończyłem robić majpejsa. Na nim ich demko (które moim zdaniem mogli nagrać o wiele lepiej ,ale kto nagrywał cokolwiek wie ,że to wcale nie takie łatwe :? ).

www.myspace.com/raypoland
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

NO słuchaj, gdyby wszystkie demka miały taką jakoś, to świat byłby piękniejszy.
Odpowiedz

Nie no spoko ,ale demo nie istniejącego Underdark brzmi lepiej IMO Mr. Green ,ale inna bajka ,ze to inny gatunek muzyki.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

nie lubie takiego wokalu :/ a brzmienie mogłoby być zdecydowanie lepsze(albo gitarzysta ma chujowy piec, przester brzmi strasznie). jasne że niełatwo własnymi siłami konkretne brzmienie ukręcić, ale jest to możliwe.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Piec, demko, brzmienie - nie ma po co tego oceniać przy początkującej kapeli. Co sądzicie o warstwie lirycznej no i samej muzie? Będzie z nich coś?
Ja tylko pytam, absolutnie się nie czepiam nikogo, tylko ciekawy jestem czy ktoś podziela moją osobistą opinie, którą Sobota zna i to wystarczy Surprised
Odpowiedz

Mnie by sie raczej na poważnie nie chcialo słuchać, ale ja jestem dziwny. Jednym uchem wleciało, drugim wyleciało. Wokal momentami brzmi jak koza, a tego nie lubię.
Odpowiedz

balzac napisał(a):Ja tylko pytam,

Wokal po prostu straszny, głównie potworna maniera licealisty we flanelowej koszuli spuszczającego się nad debiutem pearl jam i próbującego być w choć jednej tysięcznej Eddiem V. Laughing

Muza - nie moje klimaty, ale niezła, chociaż przejścia z czystych partii gitar do czadowych są zbyt oczywiste, a potęguje to jeszcze fakt że o ile clean brzmi dobrze to przester brzmi jak pierdzenie pszczół Smile
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tencotupierdalnoł O_o Sobota gómiakó...
Sobota napisał(a):które moim zdaniem mogli nagrać o wiele lepiej

Korwa,

1) weszli nie do tego studia, a przy ich wkładzie finansowym mogli iść do studia o klasę wyżej - czytaj wychujali się sami
2) muza jest prosta jak pięć metrów sznura z kulkami analnymi w dupie, co nie wyklucza tego, iż nawet z założenia prostą muzę można zawsze zagrać ambitniej i z jajami
3) no niestety nasz kumpel Łukasz do wokalu się nie przyłożył

Ale chłopaki grają dalej i o to chodzi.
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości