• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hokej!

Sie dziwie sie, ze taki temat jeszcze nie mial tu miejsca. Czyzby nikt nie jaral sie smiganiem po lodzie?

Jedziemy korwa.

Mnóstwo wylanego potu, setki połamanych kijów i obitych kolan, dziesiątki powybijanych zębów - wszystko po to, by wyłonić dwie drużyny, które stoczą pasjonującą - mocno w to wierzymy - walkę o mistrzostwo Polski. GKS kontra Cracovia - zaczynamy już w piątek o godz. 19.15 w Tychach.

[Obrazek: z5021914Z.jpg]

Mam nadzieje, ze Tychy rozjebia Pasy i znow zostana Mistrzami! Jezeli ktos sie nudzi, tudziez ma dostep, transmisja na Regionalnej i TVP Sport.

[Obrazek: DSC_0007%20copy%281%29.jpg][Obrazek: gkssmiles12ls2.gif]
Odpowiedz

haha, w Ciechocinku mamy drużyne co uprawia hokej na trawie. pamiętam gnojków, ja grałem w futboleiro w CKSie, a oni biegali z pałkami, większosć z nich to imbecyle, dziś dwóch siedzi za kratkami.
A niby to piłka nożna sprowadza młodych chłopców na złą drogę. Idea

kiedyś grałem trochę w NHL, trochę też się interesowałem ligą jak Czerkawski coś strzelał, albo, co najwazniejsze, Oliwa się napierdalał.
Mr. Green
Odpowiedz

Jezeli chodzi o napierdalanie, w GKSie mamy Artura Gwiżdża.
Cytat:Do jeszcze cięższego arsenału sięga Artur Gwiżdż - ten jak leje, to już na całego. W pierwszym meczu przekonał się o tym Wojciech Stachura, który po kilku prostych w momencie padł na lód, niczym Andrzej Gołota w walce z Lenoksem Lewisem.

Cytat:Hokeista Naprzodu Janów Filip Mleko, który w trakcie piątkowego meczu derbowego z GKS-em Tychy został brutalnie sfaulowany przez Artura Gwiżdża, wraca do zdrowia. Przypomnijmy, że u Czecha podejrzewano uszkodzenie kręgów szyjnych.

Cytat:W 48 minucie doszło do brutalnego ataku Artura Gwiżdżą na Dariusz Gruszkę. Młody napastnik Podhala został w pełnym pędzie zaatakowany kolanem przez obrońcę Tych. – Niestety, kontuzja Gruszki wydaje się być poważna i obawiam się, że może już nie zagrać w tym sezonie

Zabijaka.
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Hokeista Naprzodu Janów Filip Mleko
Mr. Green
Odpowiedz

Chodziłem za młodych lat do małej hali przy Spodku na mecze hokejowej GieKSy , później także w roku 2002 kiedy toczyli zawzięty bój o mistrza Polski z Unią Oświęcim. Ale tak ogólnie to mi się raczej nie chce , szpile są jakoś tak w srodku tygodnia, wole sie wybrać na fusbal.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

CRACOVIA !!!
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Przemek87 napisał(a):CRACOVIA !!!

Z wczorajszej napinki, w drodze na lodowisko (ktore swoja droga strasznie marne maja)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_ephkbY3Xx4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uAn1Ut6StYk[/youtube]

;)
Odpowiedz

No i Cracovia mistrzem Smile
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Ano, po raz trzeci z rzedu mamy srebro i wice-mistrza. Ogolnie rzecz biorac, to ostatni mecz byl najgorszy w calym finale. Druga tercja to juz w ogole szczyt (trwala chyba z 40minut). Nie wspominajac juz o karach (Tychy - 48 min, Cracovia 26min).
Odpowiedz

[Obrazek: elewacja%20p%C5%82.jpg]

Najdalej do połowy stycznia przyszłego roku zmodernizowany ma być Stadion Zimowy w Tychach.

Wartość prac budowlanych to blisko 28 milionów złotych.

Bedzie mry! Mr. Green

edit: jak ktos chce wiedziec wiecej niech starga: http://archiwum.tychy.net.pl/twoje_tychy_20.pdf

edit2: widze, ze jest nawet o moim osiedlu, w artykule "JAK SOBIE PORADZIĆ Z OSIEDLOWYMI CHULIGANAMI?" na stronie 10.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości