07-17-2006, 10:04 PM
a czy hip hoop to muzyka ? bo dla mnie szczerze mówiąc to nie ! to takie coś, coś co nie powinno sie nazywać muzyką czyteż gatunkiem muzyki...
The Stig napisał(a):z nazwy znam moze ze trzy, a z twórczosci zero, bo w przeciwnym razie nie byłbym trvedla mnie mówienie o tym ze to nie muzyka to zadna przesada - po prostu tak uważam i kropka (.) nie widze w tym zadnego polotu i jakiejkolwiek wartości
Morte napisał(a):The Stig napisał(a):z nazwy znam moze ze trzy, a z twórczosci zero, bo w przeciwnym razie nie byłbym trvedla mnie mówienie o tym ze to nie muzyka to zadna przesada - po prostu tak uważam i kropka (.) nie widze w tym zadnego polotu i jakiejkolwiek wartości
Pierdolisz jak potłuczony. Jak możesz "nie widzieć w tym żadnego polotu" skoro nie znasz żadnej twórczości? Pozerski pizdokleszcz
The Stig napisał(a):a jak kurwa mozna widziec polot w muzyce, której rytm jest mniej zaawansowany niz w piosence "Sto lat"jebie mnie cała otoczka hh. wyobraz sobie co by wyszło jakby z kawałka hh wyjebac wokal... nie wiem co to by wyszło ale z pewnoscią nie byłby to kawałek instrumentalny... a teksty - no cóż ilez mozna pierdolic o przysłowiowym zyciu
hock:
Nevermore napisał(a):The Stig napisał(a):a jak kurwa mozna widziec polot w muzyce, której rytm jest mniej zaawansowany niz w piosence "Sto lat"jebie mnie cała otoczka hh. wyobraz sobie co by wyszło jakby z kawałka hh wyjebac wokal... nie wiem co to by wyszło ale z pewnoscią nie byłby to kawałek instrumentalny... a teksty - no cóż ilez mozna pierdolic o przysłowiowym zyciu
hock:
powiedział fan Closterkelera lol.
Krzychun napisał(a):Morte napisał(a):The Stig napisał(a):z nazwy znam moze ze trzy, a z twórczosci zero, bo w przeciwnym razie nie byłbym trvedla mnie mówienie o tym ze to nie muzyka to zadna przesada - po prostu tak uważam i kropka (.) nie widze w tym zadnego polotu i jakiejkolwiek wartości
Pierdolisz jak potłuczony. Jak możesz "nie widzieć w tym żadnego polotu" skoro nie znasz żadnej twórczości? Pozerski pizdokleszcz
Ja znam polski hh calkiem niezle,wiele albumow slyszalem i popieram zdanie Stiga.
Morte napisał(a):Owszem stary ale Ty chociaż przyznajesz że słysząłeś trochę tej twórczości, więc masz podstawy do krytyki. Ja Z hh lubię tylko kaliber 44. Stig zaś pisze tak ponieważ taki jest powszechny trend i przyznaje się do całkowitej nnieznajomości tej muzyki. Wg. mnie trzeba znać choć trochę to co krytykujemy.