06-18-2005, 03:35 PM
No ja słuchałem dłuższy czas rocka/metalu . Pózniej kumple mnie przekabacili na H-H no ale nie wytrzymałem dłużej niż 10miechów i wróciłem do prawdziwej muzy.
tzn. metalu/rocka.

IrOn MaIdEn Is VeRy GoOd

metalvip napisał(a):No ja słuchałem dłuższy czas rocka/metalu . Pózniej kumple mnie przekabacili na H-H no ale nie wytrzymałem dłużej niż 10miechów i wróciłem do prawdziwej muzy.tzn. metalu/rocka.
Nivo napisał(a):metalvip napisał(a):No ja słuchałem dłuższy czas rocka/metalu . Pózniej kumple mnie przekabacili na H-H no ale nie wytrzymałem dłużej niż 10miechów i wróciłem do prawdziwej muzy.tzn. metalu/rocka.
LOL!
warsadal napisał(a):Nivo, znowu się zgadzamy
Nivo napisał(a):ROTFL!metalvip napisał(a):No ja słuchałem dłuższy czas rocka/metalu . Pózniej kumple mnie przekabacili na H-H no ale nie wytrzymałem dłużej niż 10miechów i wróciłem do prawdziwej muzy.tzn. metalu/rocka.
LOL!
Scully napisał(a):Nivo napisał(a):ROTFL!metalvip napisał(a):No ja słuchałem dłuższy czas rocka/metalu . Pózniej kumple mnie przekabacili na H-H no ale nie wytrzymałem dłużej niż 10miechów i wróciłem do prawdziwej muzy.tzn. metalu/rocka.
LOL!
Nivo napisał(a):Opcja druga, ładnie wygląda ROTFL pod LOL`em, nie uważasz?Scully napisał(a):Nivo napisał(a):ROTFL!metalvip napisał(a):No ja słuchałem dłuższy czas rocka/metalu . Pózniej kumple mnie przekabacili na H-H no ale nie wytrzymałem dłużej niż 10miechów i wróciłem do prawdziwej muzy.tzn. metalu/rocka.
LOL!
Scully, czy to jest ROTFL, z mojego LOL, czy to jest ROTFL z wypowiedzi metalvipa? ;P
Lech napisał(a):rotfl 'n' lol