Cytat:Hmmmm.....Ja mam tylko kilka ulubionych polskich kawałków HH i niejest to żadne 1.8L ani 1.5L/G (Półtora litra na głowę ) ani żaden Peja Ja to np. lubie 52 Dębiec ("Konfrontacje" "Pies") K44 ("+i-")
no i niech będzie jeszcze DonGuralEsko ("Drewnianej Małpy rock (rmx)") i Pakahontaz("Za szybcy Się Wściekli")...Not to sie naplułem A co do malowania po pociągach i scianach to ja nic niemam sam zrobiłem sobie "mazy" raz na ścianie opuszczonej Cegielni nawet fajnine wyszło
Pięć Dwa Dębiec to i sam lubie, zwlaszcza za "To my"

, + i - Kalibra to moim zdaniem ich najlepsza piosenka, a druga w historii Polskiego HH(po "Jestem Bogiem"). A tak poza tym pewnie literówka ci się wkradła ale dawna Pfk to teraz Pokahontaz

Co do donGuralesko-dobry ale nie zawsze, beznadziejne zwłaszcza teledyski, czasem zupełnie bez związku z piosenką. I jeszcze wk**** mnie to jak się wozi tym że jara. Dobry raper, ale jeszcze musi się dużo nauczyć.
Cytat:Ja lubię hip-hop, ale nie każdy tak jak nie każdy zespół rockowy, cenie takich artystów jak - Pezet(jeżeli ktoś spyta, za co... "Ukryty w mieście krzyk" za to), OSTR, za teksty, Jay-Z, Method Man, i może jeszcze stare "W witrynach odbicia"
Pezeta cenię ogólnie,ale najbardziej mi podchodzi "Szósty Zmysł", OSTR- wiadomo rewelacja, chociaż w np we freeo4mcs sobie za dużo pozwolił moim zdaniem. Nie rozumiem czym stare WWO różni się od dzisiejszego(no poza nazwą-"W Witrynach Odbicia", a teraz "W Wyjątkowych Okolicznościach", zmienili nazwę z powodu konfliktu z BGM Poland,ale skład się nie zmienił), ba ja powiem że zarówno Sokół jak i Jędker wciąż robią postępy i są coraz lepsi(oczywiście wcześniej też byli dobrzy, zwłaszcza Sokół). Może chodziło ci o Zip Squad? :>
Cytat:no i ma swietny glos ale teksty O.S.T.R. to jakies takie krzywe...(89% znajomych slucha, wiem co prawie)
Krzywe??? Ostry ma zajebiste teksty!