- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Cytat:Oczywiście że może. Ale jeśli już tak bardzo ci zależy to napisze że chodzi mi raczej o wiek średni(od 40 wzwyż)
W wieku lat 40 to trza myslec o planach emerytalnych, a do tego czasu trza bylo sensownie pracowac :>
Cytat:Niektórzy "kradną bit". Ale NIEKTÓRZY.
I bardzo dobrze, ze jak na razie nie jest to duzy odsetek.
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 514
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Coś mi mówi, że dyskusja z tobą będzie bezowocna, więc jej zaniecham. EOT z mojej strony.
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
JAk wolisz imprezowac, to nie bron sie 'przemysleniami o samobojstwach' tylko powiedz, zes hedonista skonczony i tyle, co za problem.
Britney to tez straszne gowno. Bit to jest chujnie nie element muzyczny, prawdziwa muzyka o instrumnty i melodia a nie 3 dzwieki na krzyz...
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Cos w tym jest... Jak juz, to uzywamy argumentow rzeczowych, a nie ciosow ponizej pasa...
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Prawdziwy pokład to instrumenty? Proszę bardzo, posłuchaj sobie O.S.T.R'a, a dostaniesz taki. Dla mnie akurat jego muzyka jest po prostu dobra i ma w sobie coś. Może czasem razić mnie brak spójności w tekstach (chodzi mi o szybkie przeskakiwanie z tematu na temat w jednym utworze), czy dość dziwne rymy, ale wcale nie sprawia to, że nie jestem w stanie takiego albumu jak "Jazz w wolnych chwilach" słuchać. Sprawność językowa, szybkość z jaką wyrzuca z siebie słowa, dobra dykcja, no i oczywiście te podkłady wymienione mankamenty rekompensują.
I niech mi ktoś powie, że koncept jazzowy Ostremu nie wychodzi. Takiej muzyce tworzonej z pomysłem mówię tak.
HH na dłuższą metę (oprócz dwóch, trzech wykonawców) nie słucham i nie jest to muzyka dla mnie, ale daleki jestem od bezsensownego krytykanctwa i gnojenia wszystkiego, co z nią jest związane. Lubię czasem z muzyką eksperymentować, jest więc i miejsce dla hh.
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
O tak, O.S.T.R.'a mialem okazje posluchac na zakonczonej ze 3 dni temu wycieczce i odnioslem dosc dobre wrazenie. Jezykowa sprawnosc jest, aczkolwiek podklad to powtarzajace sie sekwencje, co szybko meczy...
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Ta powtarzalnosc jest wlasnie tym, co mnie od gatunku odrzuca, ale dobry tekst docenic trzeba, bez wzgledu na prezentowny gatunek i tyle.
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me