- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Cytat:Słuchaj, nie obchodzi mnie czy jacyś hhopowcy nie lubią metalu, NIE MUSZĄ, jak dla mnie to mogą go nienawidzieć, i nim gardzić, co mnie to obchodzi?
Dokladnie. W dupie mam i gust i tyle. Nie sluchaja, czego chca...
Cytat:Zresztą ja nie patrze na to kto czego słucha, mam znajomych słuchających HH, techno i jakoś się nie zagryzamy
Wlasnie- moi najlepsi znajomi sa zachwyceni Fiszem i Paktofonika- ich problem.
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
qsiarz napisał(a):wiekszosc osob ktora slucha muzyki powszechnej ze tak to nazwe nigdy w zyciu nie slyszala zadnego kawalku metalowego, a jak im puszczam to mowia ze fajne i ze mysleli ze sie beda drzec tam
No i w tym jest właśnie problem- że ludzie oceniają coś, czego kompletnie nie znają.
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Najlepsze jest to, ze zanim sobie pierwszy ostrzejszy kawalek zapuscilem(a byla to ledwie Nirvana) spodziewalem sie wlasnie czegos tak ostrego, ze odrzucajacego- jakis rykow, czy cos w ten desen...
A tu wszystko ladnie, pieknie, melodyjnie
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Cytat:żeczy
N/C
Cytat:nie dbam oto co kto mowi slucham co mi sie podoba
I slusznie. Rzecz w tym, ze nie dbam tez o to, co inni mysla na temat mojego zdania na hh i inne badziewie
Mala dygresja- znaki przestankowe.
Ja w hh nie widze ani słysze nic ciekawego co by mogło mnie zainteresować, więcej nie toleruje takiego czegoś, denerwuje mnie to i tyle na temat hh
- Liczba postów:
- 376
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Jebać hip-hop !!!
NIE INACZEJ !!!
* METAL MAKE US STRONG *
- Liczba postów:
- 514
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
NA STOS WSZYSTKICH POLSKICH RAPERÓW Z OKRESU 2000-2005 !!! Dla pozostałej części (2000-) nalezy się jednak szacunek, bo starali się tworzyć to co w tej niezrozumiałej dla mnie subkulturze najlepsze. Jak dziś widzę jakiś ziomali na VIVIE polska albo MTV to aż mnie skręca! Kto takich prostaków do TV wpuszcza! NA STOS!
- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Nivo napisał(a):NA STOS WSZYSTKICH POLSKICH RAPERÓW Z OKRESU 2000-2005 !!! Dla pozostałej części (2000-) nalezy się jednak szacunek, bo starali się tworzyć to co w tej niezrozumiałej dla mnie subkulturze najlepsze. Jak dziś widzę jakiś ziomali na VIVIE polska albo MTV to aż mnie skręca! Kto takich prostaków do TV wpuszcza! NA STOS!
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Ja niecierpie hip-hopu, ale uwarzam, ze ci pierwszy raperzy po prostu starali się stworzyć coś nowego i ciekawego (że im się nieudało nic ciekawego stworzyć to już inna sprawa), więc nierozumiem czemu od razu przekreślać wszystkich. No i wtedy robili tą "muzykę", bo ją (chyba) kochali, a teraz to juz jest tragedia. Wszystko dla kasy. Chociaż jak już wcześniej pisałam zdarzają się wyjątki.
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "