11-09-2006, 08:27 PM
odwolaj to
XdkyX napisał(a):to lubie mojego kochanego małego wrednego czarnego trola :* :* :* i 'komandosy' ^^ lubie jak ludzie pozują mi do zdjęć, a przynajmniej nie protstuja kiedy robie, lubie wszystko co wpływa na uczucia i dobry klimat, czyli nocne spacery po lesie najlepiej zimą, mroczne zamki lub ich ruiny, cisze jaka panuje w kościołach, spokuj i zadume nad ludzkimi grobami, wałęsanie się po cmentarzach i pustych drogach, lubie iść przed siebie z muzyką w uszach lub patrzeć sie w niebo i mysleć o niczym, lubie z takim jednym moim kochanym leżeć na śniegu, patrzeć w gwiazdy i milczeć oraz walczyć na miecze którymi są kije znalezione w lesie, lubie stan miłosci i zaufania, szum wiatru w uszach, blask świecy na twarzy i gęstą mgłe unoszacą się nad łąkami, dobra muzykę(głównie gothic ale również black i heavy metal) taką przy której moge wpaść w trans, odpłynąć do innego świata, książki fantastyczne( ubóstwiam sage sapkowskiego), filmy historyczne, w których są walki na miecze i wojny, średniowiecze, lubie zmęczenie wynikające z wysiłku fizycznego, ten ból i sztywność wszystkich mieśni, kocham wysokie góry, zdobywać kolejne szczyty, oddychać swieżym powietrzem i walczyc z własnym ciałem, które po kilku godzinach nieustannego wchodzenia pod góre odmawia posłuszeństwa, lubie uwieczniać świat na zdjeciach, rysować i tworzyć w ten sposób inna, moją własną rzeczywistość, lubie cyniczne poczucie humoru, inteligentne żarty i zagadki, medytacje i spokój ducha jaki potem osiągam, lubie czuć taką wyjatkową moc która dzień w dzień pcha mnie doprzodu i każe mi żyć
Ryhtyk napisał(a):Mobb Deep - Shook Ones pt.2
Danzig napisał(a):Ryhtyk napisał(a):Mobb Deep - Shook Ones pt.2
nie zgłębiałem sie specjalnie w temat ale nie sądziłem że ktoś tu takiego rapiszcza słucha
Ryhtyk napisał(a):ja akurat takich rzeczy nie trawieDanzig napisał(a):Ryhtyk napisał(a):Mobb Deep - Shook Ones pt.2
nie zgłębiałem sie specjalnie w temat ale nie sądziłem że ktoś tu takiego rapiszcza słucha
zajebiste jest.
Dżemik napisał(a):A Paktofonika.. to taki 'perfidny' hh.. bit i glupie teksty do tego (chociaz 'Jestem Bogiem' niezly jest wlasnie dzieki tej prostocie)..
bamelotka napisał(a):hiphopolo xD ciekawa nazwa...