07-23-2006, 11:41 AM
franek napisał(a):MaFFej:
Dj Shadow - ENDTRODUCING. posluchaj
I pozamiatane ;] - słuchać Franka, bo mądrze mówi.
franek napisał(a):MaFFej:
Dj Shadow - ENDTRODUCING. posluchaj
Przemek87 napisał(a):Hip Hop jest do dupy.Kurwa, przeważnie raz na miesiąc ktoś uogólnia hip-hop w bardzo głupi sposób. Są naprawdę ciekawe rzeczy, z tym, że niekoniecznie w MTV czy VIVIE czy 4FUNTV.
Lansuje brak szacunku do kobiet, i te wszystkie murzyny obwieszone łańcuchami bujający się w brykach. Zjebana kultura, jeszcze gorsza muza
Przemek87 napisał(a):Pionierski hardcorowy hh z lat 80. i poczatku 90 rządził i miał przekaz. A nie jakieś kurwa snoopy,pharrele,eminemy i inne zjebolotyWspółczesny polski hip hop tez ma przekaz. Posłuchaj sobie Eldo, Grammatika, Fisza i róznych jego tworów. Eminem to nie jest jeszcze taki zly, Snoopa to znam z nazwy a trzeciego w ogole!
balzac napisał(a):Przemek87 napisał(a):Pionierski hardcorowy hh z lat 80. i poczatku 90 rządził i miał przekaz. A nie jakieś kurwa snoopy,pharrele,eminemy i inne zjebolotyWspółczesny polski hip hop tez ma przekaz. Posłuchaj sobie Eldo, Grammatika, Fisza i róznych jego tworów.
Kamael napisał(a):Wiedziałem, że o kimś zapomniałembalzac napisał(a):Przemek87 napisał(a):Pionierski hardcorowy hh z lat 80. i poczatku 90 rządził i miał przekaz. A nie jakieś kurwa snoopy,pharrele,eminemy i inne zjebolotyWspółczesny polski hip hop tez ma przekaz. Posłuchaj sobie Eldo, Grammatika, Fisza i róznych jego tworów.
Otóż to + np. Kanał Audytywny
Kamael napisał(a):Balzac, skoro już przy Fiszu jesteśmy, to jak Ci się podoba "Numer Jeden" Bassisters Orchestry, "Piątek 13" i zeszłoroczne "Fru!"?'Piątek 13' będę miał niedługo od kumpla
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Powiedzcie mi czemu tak zachwycacie sie Fiszem? Koles jest maksymalnie nudny i monotonny, a z tego co widze to w dobrym tonie jest podawanie go przy okazji wymieniania tego co sie slucha w hh. Nuda podana w pseudointelektualnej otoczceMaxymalnie nudny? Jak patrze sobie na polską scenę to własnie Fisz jest dla mnie najmniej nudny z nich wszystkich. Po za tym ja lubię nudę
Książę 2 napisał(a):Dizzee Rascal
balzac napisał(a):'Piątek 13' będę miał niedługo od kumpla. Bassisters ORchestra - odkryłem ich bardzo szybko, spodobało mi się, jednak jak mam kase to idzie ona na coś innego ..i tak od dawna już kupuję ten album i jeszcze nie słyszałem
.
Cytat:'Fru' słyszałem może ze dwa razy.
Cytat:Ostatnio częściej słucham sobie płytki 'Na Wylot' - to jest to!(jedna z pierwszych płytek Fisza, tak?). Może dlatego, że Tworzywo mi się bardzo podoba to i 'Na wylot' mi szybko 'weszło'. 'Rozmyty' czy kawałki o podobnym klimacie to dla mnie miazga. Polecam ten albumik, jeśli nie słyszałeś ; ).
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Powiedzcie mi czemu tak zachwycacie sie Fiszem? Koles jest maksymalnie nudny i monotonny, a z tego co widze to w dobrym tonie jest podawanie go przy okazji wymieniania tego co sie slucha w hh. Nuda podana w pseudointelektualnej otoczce