06-04-2004, 12:33 PM
Nareeeszcie offtopic hehe
No to tak na dobry początek, może napiszemy coś o sobie, skąd jesteśmy, czym się interesujemy
No ja jestem z jakże "zajebistego miasta" jakim jest Tarnów [taka dziura, na południe od Krakowa
]. Oprócz metalu, interesuje się fantastyką, komiksem japońskim hehe, historią [zwłaszcza II wojną], lubie gry typu RPG [chyba większość orientuje się co to jest (?)]. A ze sportu no to hmm... rowerek, jazda konna i to raczej tyle, noo jeszcze ewentualnie siatkówka. Cóż więcej ? Reszta wyjdzie "w praniu" 
Ulubione zespoły ... cholera jest tego troche... Dimmu, Moonspell, Nightwish, Therion, Blind Guardian, Opeth, Pink Floyd, E nomine, Tristania, Kat, Theathre of Tragedy i wieele innych. Nie chce mi się pisać...

No ja jestem z jakże "zajebistego miasta" jakim jest Tarnów [taka dziura, na południe od Krakowa

Ulubione zespoły ... cholera jest tego troche... Dimmu, Moonspell, Nightwish, Therion, Blind Guardian, Opeth, Pink Floyd, E nomine, Tristania, Kat, Theathre of Tragedy i wieele innych. Nie chce mi się pisać...

Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Niccolo Machiavelli