- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
uhuh ja chodze do klasy dziennikarskiej

Ale ogolnie robimy wielkie nic na zajeciach z dziennikarstwa
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Prisca, Ryu Yamino.. mordy Wy moje kochane.. =D Z Tarnowa jestescie.. =P Jak mozecie mowic ze Tarnow to wioska? Kocham to miasto.. Tam sie urodzilem.. wychowalem.. szkoda ze juz tam nie mieszkam =( Na szczescie zawsze przyjezdzam na wakacje.. =D
W odpowiednim topicu juz o sobie napisalem.. zapomnialem tylko dodac czym sie interesuje.. A wiec.. pilka nozna (kiedys uprawialem profesjonalnie.. teraz tylko dla przyjemnosci), zuzel, dobra ksiazeczka, gram na gitarce i interesuje sie wikingami oraz ich kultura.. =]
Ah! Mam psa Papieza (Pappy.. kochany Basset hound =]), do niedawna mialem zolwia (odszedl.. =( ).. Ucze sie w LO- profil jezkowy (i ciekawe gdzie ja potem po takim profilu na studia pojde? =P)
PS. Prisca.. nie wiem co Ty masz z geografii.. ale Tarnow lezy na wchod od Krakowa.. a nie poludnie.. =P
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Dżemik napisał(a):Prisca, Ryu Yamino.. mordy Wy moje kochane.. =D Z Tarnowa jestescie.. =P Jak mozecie mowic ze Tarnow to wioska? Kocham to miasto.. Tam sie urodzilem.. wychowalem.. szkoda ze juz tam nie mieszkam =( Na szczescie zawsze przyjezdzam na wakacje.. =D
PS. Prisca.. nie wiem co Ty masz z geografii.. ale Tarnow lezy na wchod od Krakowa.. a nie poludnie.. =P
ad. 1 -> No proszę Tarnowianin

Wiocha to było raczej w przenośni ;] Tak ogólnie tez lubię to miasto, pełno znajomych twarzy, całkiem niezła atmosfera, nie licząc drechów ;>
ad.2 -> Przyjmijmy, że na południowy wschód, przecież nie leżą równorzędnie - chyba?

WIem, wiem geografem to ja nie będę
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Ad1. W Tarnowie (w poronaniu z Bialymstokiem) drechow i skejtow nie ma! Wogole w malopolsce tej plagi jest bardzo malo.. Kiedys na podlasiu krolowalo disco-polo.. teraz hip hop.. Mamo! Ja chce sie przeprowadzic..!
Ad2. Poludniowy wschod moze byc =)
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
No to moje gratulacje =) Swoja droga ciekawe imprezy macie tam w Gdansku.. =)
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Dżemik napisał(a):Ad1. W Tarnowie (w poronaniu z Bialymstokiem) drechow i skejtow nie ma! Wogole w malopolsce tej plagi jest bardzo malo.. Kiedys na podlasiu krolowalo disco-polo.. teraz hip hop.. Mamo! Ja chce sie przeprowadzic..!
Ale teraz się tego namnożyło ...
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Cholera, trzeba będzie się posłuzyć faszystowską metodą i zrobic łapankę

hell yeah
Niccolo Machiavelli