- Liczba postów:
- 3,230
- Liczba wątków:
- 216
- Reputacja:
-
0
Stanąłeś oko w oko z Vaderem i przeżyłeś? Znasz jakieś zabawne anegdoty, intrygujące historie, masz interesujące wspomnienia związane z zespołem, którymi mógłbyś się podzielić z przyszłymi pokoleniami maniaków metalu? Masz stare jak świat ulotki, plakaty, zdjęcia i inne pamiątki dotyczące Vadera? Autor powstającej właśnie oficjalnej biografii legendy polskiego metalu będzie wdzięczny za każdą formę pomocy.
Kontakt: luxocculta(małpa)poczta(kropka)fm
Książka o Vaderze zostanie wydana w połowie 2008 roku, by uczcić 25 rocznicę powstania zespołu. Jej autorem będzie Jarek Szubrycht, dziennikarz współpracujący m.in. z "Przekrojem", "Filmem" i "Dziennikiem", fanom metalu znany z napisania pierwszej w świecie biografii Slayera ("Bez litości") oraz przełożenia na język polski "Białej gorączki", autobiografii Lemmy'ego, lidera Mötorhead.
- Liczba postów:
- 826
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Hm, jak dla mnie to fajna sprawa. Ale zanim ta książka wyjdzie, to pewnie sporo wody upłynie; znając życie będą przekładać premierę z terminu na termin.
- Liczba postów:
- 69
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
niesamowita gratka dla fanow vader, nastolatki juz dopieraja majtki. VADER powinien juz dawno przestac grac.
- Liczba postów:
- 69
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Behemoth to troche inna sprawa, od biedy da sie tego od czasu do czasu posluchac.
- Liczba postów:
- 69
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
to tez ta sama grupa docelowa co milion kapel wydawanych przez kmiolka, ale to nie znaczy ze wszystkie sa na tym samym poziomie.
- Liczba postów:
- 14
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Ja tam ich lubię. Zrobili przez te 25 lat kawał dobrej roboty... Mnie tam się Vader podoba...
- Liczba postów:
- 417
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
ale mogło być znacznie gorzej
and now is forever...