• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Heineken Open'er Festival (29 czerwca - 1 lipca).

Justin Timberlake jest pierwszą gwiazdą festiwalu Heineken Open'er, który odbędzie się odbędzie się w Gdyni w dniach 29 czerwca - 1 lipca.

Informację podał serwis Gazeta.pl za "Metro". Zaznaczono, że o pierwszej wizycie Justina w Polsce dowiedziano się nieoficjalnie.

Kolejna edycja Heineken Open'er Festival odbędzie się na lotnisku w Babich Dołach w Gdyni. Timberlake ma być jej największą gwiazdą. Amerykański artysta będzie promować podczas występu swoją ostatnią jak do tej pory płytę – "FutureSex/LoveSounds", która ukazała się we wrześniu 2006 roku. Do tej pory krążek kupiło ponad siedem milionów fanów artysty na całym świecie.
Odpowiedz

już zdementowane
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Cytat:już zdementowane

uuuuuuu, no nic, temat zostanie na kolejne "njusy".
Odpowiedz

pewnie bedzie fajny sklad
Odpowiedz

Od dwóch lat się wybieram, w tym roku wreszcie czas się pojawić ;D. Liczę więc na co najmniej tak dobry zestaw, jak w ciągu tych dwóch poprzednich edycji.

Justin byłby świetnym chwytem marketingowym, karnety szybko by się rozeszły. No, ale ja liczę na coś konkretniejszego.
Odpowiedz

No rzeczywiście zajebista gwiazda nie ma co ......
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Beastie Boys gwiazdą Heineken Open'er!

Nowojorska formacja Beastie Boys jest pierwszą potwierdzoną gwiazdą festiwalu Heineken Open'er, który odbędzie się w Gdyni, w dniach 29 czerwca - 1 lipca. Będzie to druga wizyta Amerykanów w naszym kraju.

Jest nawet na ich oficjalnej stronie info, ja pierdole, uslyszec "Sabotage" na zywo, mrau.

edit:
[youtube]http://youtube.com/watch?v=uRiNX2SfkN0[/youtube]
Odpowiedz

Na początek świetna wiadomość i jeszcze bardziej ciekawi mnie co będzie następne.
Odpowiedz

Do tegorocznego Open'era jeszcze daleko, ale impreza już teraz zapowiada się gorąco. Organizatorzy poinformowali, że jedną z gwiazd festiwalu będzie Björk.

Ceny karnetów:

Do 31 marca cena trzydniowych karnetów 199 PLN (bez pola namiotowego) i 219 PLN (z polem namiotowym)

Od 1 kwietnia cena trzydniowych 249 PLN (bez pola namiotowego) i 269 PLN (z polem namiotowym)

Bilety dostępne są w punktach sieci Ticketpro (lista punktów na www.ticketpro.pl) oraz na www.alterart.pl i www.heinekenmusic.pl
Odpowiedz

Specjalnie dla niej bym tam nie jechał, ale bardzo dobra wiadomość.
Odpowiedz

Pierdolę, nie jadę. Nie będzie Justina
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

A można kupić jedno albo 2 dniowy ?
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Poprzednio można było kupić jednodniowe, teraz pewnie też tak będzie.
Odpowiedz

kurwa jaka cena, jakby było do stówy to czemu nie ale tak :/ .
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

A ja słyszałem jakieś ploty, że ma być Interpol albo Radiohead. To prawda?
Bo to zaczyna kusić Wink
Odpowiedz