• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Haslo przedwyborcze - LOL!!!

Znacie aktualna wersje hasla przedwyborczego...? WSZYSCY EMERYCI DO URN! hyhyhyyyyyyyyy... ja normalnie odpadam Big Grin
Odpowiedz

Hehe, wiesz, gdzies tego poparcia musza szukac Wink A ze u emerytow i rencistow Tongue ..., chociaz, oni to dzien przed wyjda do urn, zeby zdarzyc przed zamknieciem Wink
Odpowiedz

ale hasło jest dość dwuznaczne Wink
Wszystkich wierzących w telekinezę proszę o podniesienie mojej ręki.
Odpowiedz

Acrid napisał(a):chociaz, oni to dzien przed wyjda do urn,
Ale to nie o takie URNY tutaj przeciez chodzi Angry
Skojarz, jakich przedmiotow najwiecej pozostalo na naszych ziemiach po np. takiej kulturze luzyckiej! Big Grin
Odpowiedz

Nosferatu napisał(a):Skojarz, jakich przedmiotow najwiecej pozostalo na naszych ziemiach po np. takiej kulturze luzyckiej! Big Grin

Nie mam pojecia,.. w ogole nie wiem o co chodzi z tym Wink

A ja myslalem ze to spokojne haselko, a tu widze jakies podteksty Wink

EDIT: Polazlem umyc zabki i mnie naszlo, hehe, Wink))) Za pozna pora dla mni ena takie dowcipy Tongue
Odpowiedz

buahahah, dobre Big Grin Big Grin Big Grin
czyżby kultura chrześcijańska zmieniła obyczaje co do pochówku ? Rolleyes ciekawe, trzeba bedzie te plany zrealizować, to nie bedą lasów tyle wycinać żeby miejsca było na cmentarze Big Grin a poza tym dzieci nie bedą się już czego bały Wink
here is something you can't understand ... how i could just kill a man !!!
Odpowiedz

w sumie to dla budzetu panstwa emeryci sa ciezka kula u nogi, dlatego tez pod tym wzgledem to haselko nie jest takie glupie
Odpowiedz

Nie zapominaj, ze ty tez bedziesz emerytem ( chyba, ze cie do tego czasu szlag trafi...). A ci, ktorzy dzis sa na emeryturze kiedys pracowali na twoich rodzicow i ciebie. :?
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

nie rozsmieszaj mnie
jak ja bede w podeszlym wieku to moja emeryture, ktora wczesniej SAM sobie uzbieralem, bedzie mi wyplacac fundusz emerytalny, a obecni emeryci sa finansowani przez ZUS czyli podatnikow, wniosek jeden: panstwo odetcheloby jezeli wszyscy emeryci by znikneli,

TisH napisał(a):A ci, ktorzy dzis sa na emeryturze kiedys pracowali na twoich rodzicow i ciebie. :?
...i budowali Polske ludowa Big Grin
Odpowiedz

Tylko, ze oni skladki na ZUS tez placili, podatki tez, wiec nie marudz.
Mowisz, ze sam sobie bedziesz wplacal kase na fundusz emerytalny. To dobrze, ale pod warunkiem, ze bedziesz miec dobrze platna prace.
Acha, jesli emeryci tak ci przeszkadzaja, to idz i zastrzel swoich dziadkow, o ile ich masz.
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

TisH napisał(a):Tylko, ze oni skladki na ZUS tez placili, podatki tez, wiec nie marudz.
ale ja nic z tego nie mam! panstwo tez nie, zostaly tylko dlugi... ale w sumie to nie ich (emerytow) wina.

TisH napisał(a):Mowisz, ze sam sobie bedziesz wplacal kase na fundusz emerytalny. To dobrze, ale pod warunkiem, ze bedziesz miec dobrze platna prace.
e tam, kazdy przeciez ostatnio, jezeli przekroczyl ilestam lat to wybieral sobie filar i fundusz emerytalny, zastapia one przeciez stary ZUS, na ktory comiesiecznie odprowadzane sa odpowiednie skladki przez pracodawce i zatrudnionego

TisH napisał(a):Acha, jesli emeryci tak ci przeszkadzaja, to idz i zastrzel swoich dziadkow, o ile ich masz.
mowie tylko ze tak byloby lepiej dla budzetu, a nie koniecznie dla ogolu, zawsze trzeba dostrzegac dwie strony medalu, nie tylko jedna
Odpowiedz

Państwo i tak okrada wszystkich (zarówno emerytów, jak i nas) na tyle sposobów, że mocno stratni nie są. Bardziej polski budżet cierpi na pensjach i dietach posłów niż na tych emeryturach :?
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

varduum napisał(a):e tam, kazdy przeciez ostatnio, jezeli przekroczyl ilestam lat to wybieral sobie filar i fundusz emerytalny, zastapia one przeciez stary ZUS, na ktory comiesiecznie odprowadzane sa odpowiednie skladki przez pracodawce i zatrudnionego
No dobrze. Pozyjemy, zobaczymy, jak bedzie wygladala ta emerytura...

varduum napisał(a):
TisH napisał(a):Acha, jesli emeryci tak ci przeszkadzaja, to idz i zastrzel swoich dziadkow, o ile ich masz.
mowie tylko ze tak byloby lepiej dla budzetu, a nie koniecznie dla ogolu, zawsze trzeba dostrzegac dwie strony medalu, nie tylko jedna
Dla budzetu...jesli dla ciebie licza sie tylko, albo glownie pieniadze, to nie mamy o czym rozmawiac. Sad

@Axe -> calkowicie sie z toba zgadzam.
Odpowiedz

Nosferatu napisał(a):Znacie aktualna wersje hasla przedwyborczego...? WSZYSCY EMERYCI DO URN! hyhyhyyyyyyyyy... ja normalnie odpadam Big Grin

Ciekawe za ile głosów liczy sie jednego emeryta w urnie...
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

TisH napisał(a):Dla budzetu...jesli dla ciebie licza sie tylko, albo glownie pieniadze, to nie mamy o czym rozmawiac. Sad
opisuje ci tylko jak wygladaja realia, a rozwiazania tego problemu nie ma, bo przeciez czlowiek to czlowiek i wiadomo ze nikt nie bedzie eksterminowal tych starszych ludzi, ogolnie to byla nierealna w zrealizowaniu aluzja do tego hasla wyborczego, tyle
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości