06-09-2004, 09:22 PM
Znacie aktualna wersje hasla przedwyborczego...? WSZYSCY EMERYCI DO URN! hyhyhyyyyyyyyy... ja normalnie odpadam

Acrid napisał(a):chociaz, oni to dzien przed wyjda do urn,Ale to nie o takie URNY tutaj przeciez chodzi
Nosferatu napisał(a):Skojarz, jakich przedmiotow najwiecej pozostalo na naszych ziemiach po np. takiej kulturze luzyckiej!
TisH napisał(a):A ci, ktorzy dzis sa na emeryturze kiedys pracowali na twoich rodzicow i ciebie. :?...i budowali Polske ludowa
TisH napisał(a):Tylko, ze oni skladki na ZUS tez placili, podatki tez, wiec nie marudz.ale ja nic z tego nie mam! panstwo tez nie, zostaly tylko dlugi... ale w sumie to nie ich (emerytow) wina.
TisH napisał(a):Mowisz, ze sam sobie bedziesz wplacal kase na fundusz emerytalny. To dobrze, ale pod warunkiem, ze bedziesz miec dobrze platna prace.e tam, kazdy przeciez ostatnio, jezeli przekroczyl ilestam lat to wybieral sobie filar i fundusz emerytalny, zastapia one przeciez stary ZUS, na ktory comiesiecznie odprowadzane sa odpowiednie skladki przez pracodawce i zatrudnionego
TisH napisał(a):Acha, jesli emeryci tak ci przeszkadzaja, to idz i zastrzel swoich dziadkow, o ile ich masz.mowie tylko ze tak byloby lepiej dla budzetu, a nie koniecznie dla ogolu, zawsze trzeba dostrzegac dwie strony medalu, nie tylko jedna
varduum napisał(a):e tam, kazdy przeciez ostatnio, jezeli przekroczyl ilestam lat to wybieral sobie filar i fundusz emerytalny, zastapia one przeciez stary ZUS, na ktory comiesiecznie odprowadzane sa odpowiednie skladki przez pracodawce i zatrudnionegoNo dobrze. Pozyjemy, zobaczymy, jak bedzie wygladala ta emerytura...
varduum napisał(a):Dla budzetu...jesli dla ciebie licza sie tylko, albo glownie pieniadze, to nie mamy o czym rozmawiac.TisH napisał(a):Acha, jesli emeryci tak ci przeszkadzaja, to idz i zastrzel swoich dziadkow, o ile ich masz.mowie tylko ze tak byloby lepiej dla budzetu, a nie koniecznie dla ogolu, zawsze trzeba dostrzegac dwie strony medalu, nie tylko jedna
Nosferatu napisał(a):Znacie aktualna wersje hasla przedwyborczego...? WSZYSCY EMERYCI DO URN! hyhyhyyyyyyyyy... ja normalnie odpadam
TisH napisał(a):Dla budzetu...jesli dla ciebie licza sie tylko, albo glownie pieniadze, to nie mamy o czym rozmawiac.opisuje ci tylko jak wygladaja realia, a rozwiazania tego problemu nie ma, bo przeciez czlowiek to czlowiek i wiadomo ze nikt nie bedzie eksterminowal tych starszych ludzi, ogolnie to byla nierealna w zrealizowaniu aluzja do tego hasla wyborczego, tyle