• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Harry Potter i Czara Ognia

Byłem wczoraj i gdyby nie miłe towarzystwo (Big Grin) to zanudził bym się na śmierć. Niestety, ale filmy z potterem są gorsze niż Teleranek.
Odpowiedz

Kolejny raz upewniłam się w przekonaniu, że jestem wiecznym dzieckiem (: Podobało mi się, kilku całkiem przystojnych mężczyzn się pojawiło, ogólnie film najlepszy z dotychczasowych części.

A teraz czekam na część 6 (książkę) <:
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Dzisiaj byłam na tym z klasą Wink Jej, tak się tu tym co niektórzy zachwycali, że spodziewałam sie naprawdę czegoś niesamowitego. Wink To znaczy, całkiem mi się podobało, ale najlepsza chyba była pierwsza część. Rzeczywiście, trochę za bardzo to skrócone było- z jednej sceny przechodzili od razu do drugiej, wszystko naraz. Wink Ale najbardziej chyba jak zwykle podobały mi się tereny i zamek, naprawdę, to wszystko tak pięknie zrobili, zwłaszcza te tereny. Aaaa i jeszcze muzyka. Trochę jej za mało było, ale i tak była piękna.
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

Film jest fajny. Nie ma cos sie nad nim tak rozwodzic. Po prostu dobry film dla dzieci i poprawiajacy samopoczucie. Sto razy bardziej wole obejrzec Harrego Pottera niz wiekszosc zasranych filmow ostatnich lat.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

-lilith- napisał(a):Dzisiaj byłam na tym z klasą Wink Jej, tak się tu tym co niektórzy zachwycali, że spodziewałam sie naprawdę czegoś niesamowitego. Wink To znaczy, całkiem mi się podobało, ale najlepsza chyba była pierwsza część. Rzeczywiście, trochę za bardzo to skrócone było- z jednej sceny przechodzili od razu do drugiej, wszystko naraz. Wink Ale najbardziej chyba jak zwykle podobały mi się tereny i zamek, naprawdę, to wszystko tak pięknie zrobili, zwłaszcza te tereny. Aaaa i jeszcze muzyka. Trochę jej za mało było, ale i tak była piękna.
Ej a jak mieli przechodzic? Ze JEDNEJ sceny do TRZECIEJ? Big Grin
So come on! Jump in the fire! ];->
Odpowiedz

gofer24 napisał(a):
-lilith- napisał(a):Dzisiaj byłam na tym z klasą Wink Jej, tak się tu tym co niektórzy zachwycali, że spodziewałam sie naprawdę czegoś niesamowitego. Wink To znaczy, całkiem mi się podobało, ale najlepsza chyba była pierwsza część. Rzeczywiście, trochę za bardzo to skrócone było- z jednej sceny przechodzili od razu do drugiej, wszystko naraz. Wink Ale najbardziej chyba jak zwykle podobały mi się tereny i zamek, naprawdę, to wszystko tak pięknie zrobili, zwłaszcza te tereny. Aaaa i jeszcze muzyka. Trochę jej za mało było, ale i tak była piękna.
Ej a jak mieli przechodzic? Ze JEDNEJ sceny do TRZECIEJ? Big Grin
Oj, źle to ujęłam Wink . Chodziło mi o to, że np. w jednej scenie jest walka ze smokiem, szybko mija, kolejna scena, bal, kolejna drugie zadanie itd. i wszystkie króciutkie i w ogóle trochę chaotyczne to było. Wink
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

Nie no wiem o co chodzi... po prostu tak smiesznie to zabrzmialo Tongue
So come on! Jump in the fire! ];->
Odpowiedz

niedawno sobie ściągnełam ten film z neta Big Grin i mam ochotę obejrzeć. Obejrzałam juz 1 i 2 część i jeszcze 3 mi została no i to. Nigdy w życiu bym nie powiedziała że mi się Harry Potter spodoba Big Grin
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Ja byłam, film mi się podobał. Kompletnie inny niż 2 pierwsze części, które reżyserował pan od bajek dla dzieci 8) Nowy reżyser wniósł trochę emocji i ... mroku do ekranizacji. Ogólnie Tongue
We barely remember what came before this precious moment, Choosing to be here right now. Hold on, stay inside...
This body holding me, reminding me that I am not alone in This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
Odpowiedz

Ten harek poter to jakaś ściemna, bajusie dla niemowalkoów, jak dla mnie kicz i wiocha:]
Władca Pierścieni ....nooo to rozumiem
Odpowiedz

DeadHope napisał(a):Ten harek poter to jakaś ściemna, bajusie dla niemowalkoów, jak dla mnie kicz i wiocha:]

Nie zesraj sie.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):
DeadHope napisał(a):Ten harek poter to jakaś ściemna, bajusie dla niemowalkoów, jak dla mnie kicz i wiocha:]

Nie zesraj sie.
autooracz się włączył Smile Laughing
Odpowiedz

Dobrze, że przynajmniej Ty jesteś prawdziwym, dojrzałym i inteligentnym metalowym wojakiem, wśród rzeszy dzieciaków co Harrego Pottera czytają, zamiast zając się prawdziwie niszową literaturą dla wybrańców jak np. "Władca Pierścieni".
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości