• 1 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Happy Birthday!

Tomash napisał(a):jea, nawet w takim temacie kłótnia, jak nie kochać tego foroom Big Grin
No dokładnie,w dodatku kobitki się wadzą między sobą a to juz jest uber trve zadyma
Odpowiedz

Hmm ... No to życzę sobie i Wam kojenych owocnych lat ziomki Smile
Odpowiedz

Slava temu forum ;D
Ilekroc tu zagladalem ;] zawsze mi sie humor poprawiał Big Grin
Odpowiedz

O no właśnie. Już zdążyłam zapomnieć, że można tu tak sobie humor poprawić, i że tak fajnie się to wszystko czyta Smile (i że nie ma chyba tematu bez jakiejś dziwnej kłótni ;p ). Więc ja się tylko dołączam do wszystkich życzeń Smile
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

Pomyśleć, że jestem na forum przez 3/4 jego istnienia ;] Ojaa ;]
Odpowiedz

^
muehehehe Tongue ja prawie od poczatku Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Ojjj tam kłótnia do razu,przesadzacie.Koleżanka cosik o pierdoleniu rzuciła,ja jej dałam buziaczka i już.Chyba od dawna porządnej kłótni w temacie o splendorze tysiąca słońc nie było,że się tak doszukujecie na siłe,aniołeczki kochane.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Ja dopiero zauwazylem ze juz ponad rok jestem na forum, ach jak ten czas szybko leci Smile
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):
goofi napisał(a):
-Rene- napisał(a):
Acrid napisał(a):W dodatku, chcecie sie wszyscy pozabijac? Takie spotkanie na zywo, moze byc w Waszym przypadku niebezpieczne ;P
I o to chodzi,to właśnie dodaje smaczku całej sprawie.

ale pierdolisz Laughing

R
O
T
F
L

Napisałabym coś więcej,ale chciałam ci odpisać tak,jak zrobiłabyś to sama.:*.

bueahahahahaha

Cytat:Ojjj tam kłótnia do razu,przesadzacie.Koleżanka cosik o pierdoleniu rzuciła,ja jej dałam buziaczka i już.

jezu

nie no

po prostu jeden wielki rotfl, no co niby chcialabys mi napisac? Laughing dawaj Laughing Laughing

juz od dluzszego czasu smiesza mnie twoje pseudointelektualne posty, szkoda gadac Laughing nie mam zamiary sie z toba klocic bo to strata czasu, zwazajac na fakt iz zadko zagladam do tego dzialu po napisaniu teraz twojej odpowiedzi stwierdzisz iz mi dowalilas w jakis tam swoj sposob,zalosc Laughing Laughing Laughing

to straszne, chyba sie zamkne w sobie Sad

ktos cie kiedys op... okrzyczal na tym forum i teraz lapiesz jego zagrywki, tylko kurcze cos slabo ci to idzie bo wali tandeta na kilometr
Odpowiedz

Ok, proszę nam tu tematu i świątecznego nastroju nie psuć - na PM sobie wyjaśnijcie problemy.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Ok, proszę nam tu tematu i świątecznego nastroju nie psuć - na PM sobie wyjaśnijcie problemy.

Dobrze Panie moderatorze, ja juz nie bede podejmowac z ta Pania zadnego dialogu, obiecuje Tongue Big Grin

Wszystkiego najlepszego wszystkim z okazji juz tak dlugiego trawania tego forum, userom tegoz forum jest winny duzy szacunek za cierpliwosc Wink
Odpowiedz

Nie,nie,panie mod,zostaw,zostaw.Ciekawie jest.
Odpowiedz

Może mały sparing by się urządziło na zlocie?
Odpowiedz

Hehe [Obrazek: jump.gif]
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

KubusPuchatek napisał(a):Może mały sparing by się urządziło na zlocie?
Hm,to dobierajmy pary.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości