• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

HammerFall

Phi... stare i niemodne już forum. Będzie z jakieś pół roku albo więcej jak zostałem tam zbanowany Big Grin
Odpowiedz

Cytat:v3nom3n jest najwyraźniej kandydatem do opuszczenia forum. Nie zawracajcie sobie nim głowy
Laughing Laughing Laughing
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

i forum ma nowego usera Tongue a zostal nim Satyricon Big Grin Big Grin ciekawe za ile mnie zbanuja ?

pierwszy temat zapraszam do dyskusji

http://www.epic-metal.com/host/poland/bo...3400#23400
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):
Scully napisał(a):Z największą przyjemnością, Bracie!
http://www.epic-metal.com/host/poland/board/index.php

Ja pierdole, przeca to jest forum dla totalnych pedalow i cweli.
Więc po jakimś czasie robienia sobie jaj te pedały i cwele mnie wywaliły, ot co Wink

a zabawa jest przednia. Zostałam konfidentką wczoraj Laughing
Odpowiedz

To fajnie.. Ale ten temat nie jest od tego, zeby relacjonowac Wasze poczynania na tamtejszym forum..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

A od czego??Chyba nie od chwalenia Hammerfalla Laughing Zrseztą nie wychodzą poza ramy topicu Wink
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Już założyłem temat o tym forum - w dziale humor Smile
Odpowiedz

Potym jak przeczytałem pierwsze dwie strony tego tematu to już czytać mi się odechciało... Tutaj przejawia się Wasz brak tolerancji do innych zespołów i osób, które ich słuchają... Pewnie sądzicie, że tylko zespoły, których wy słuchacie są dobre, lecz tak nie jest... Jeżeli twierdzicie iż HF jest gejowski to spójrzcie w lusterko, może stać tam jeszcze większy gej...
Odpowiedz

Robson napisał(a):Potym jak przeczytałem pierwsze dwie strony tego tematu to już czytać mi się odechciało... Tutaj przejawia się Wasz brak tolerancji do innych zespołów i osób, które ich słuchają... Pewnie sądzicie, że tylko zespoły, których wy słuchacie są dobre, lecz tak nie jest... Jeżeli twierdzicie iż HF jest gejowski to spójrzcie w lusterko, może stać tam jeszcze większy gej...
Czytaj ze zrozumieniem...

Po raz n-ty powtarzam, że gdyby założyli forum o Venomie, którego ubóstwiam, a posty byłyby na tym samym poziomie, to też bym po tym forum jechał.
Odpowiedz

Zabawe se znaleźliście...
Odpowiedz

Lepsza taka zabawa niż przyklaskiwanie głupocie...
Odpowiedz

Nie musisz pisać jak coś Ci nie pasuje...
Odpowiedz

ty tesh jesli ci nie pasuje sposob bycia na forum to droga wolna. Confusedhock: Rolleyesa nie sie czepiasz, kazdy moze wyrazic swa opinie na dany temat to mzoesz sie jedynie z tym nie zgodzic lub to poprzec.
Odpowiedz

Cytat:Jeżeli twierdzicie iż HF jest gejowski to spójrzcie w lusterko, może stać tam jeszcze większy gej...

Czyzbys mial doswiadczenie z postrzeganiem geji w lustrze? :?
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

n/c
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości