• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

HammerFall

LCF napisał(a):Bardzo lubie ten swietny, gejowski zespol. Najlepsza plyta to jak dla mnie kazda! Zespol genialny, zajebiscie melodyjny, no i przede wszystkim ladny wokalista, przystojni gitarzysci. Ah jakiz ten Cans ma glos, uwielbiam go! Nie znam jeszcze najnowszej plyty, ale musze poznac, bo dupcia mnie swedzi. To dzieki temu legendarnemu Hammerfall wiele innych, rwoniez legendarnych gejowskich kapel sie reaktywowalo. Kocham ich!

Wlasnie tak.. Smile Taki slodziusko pedalkowaty boysband metalowy..

Ech.. I pomyslec ze w tej kapeli udzielali sie tacy ludzie jak Stromblad, Stanne, Sundin, Larsson czy Dronjak.. Confusedhock: Czarna plama na zyciorysach legend melodic death..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Wlasnie tak.. Smile Taki slodziusko pedalkowaty boysband metalowy..
który gładzi cały nushit i inne metalopodobne
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):
Dżemik napisał(a):Wlasnie tak.. Smile Taki slodziusko pedalkowaty boysband metalowy..
który gładzi cały nushit i inne metalopodobne

Chyba nie mowisz tego powaznie..

Zreszta.. Czy Ty wszystko musisz porownywac do nu metalu? Surprised
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

muzyka kiepska, wrecz tandetna... nuda, nuda i jeszcze raz nuda... to juz wole Iron Maiden... na serio... wg mnie tragiczni sa
Odpowiedz

A mi sie piosenka Remember Yesterday podoba Laughing i do zespolu NIC nie mam Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Czarna plama na zyciorysach legend melodic death..

rotfl, nie wiem, co jest gorsze, melodic heavy czy melodic death... Chyba to ostatnie, bo mniej wysiłku trzeba wkładać w układanie linii wokalnych, Laughing Laughing Laughing
Szwecja potrzebuje kolejnej Połtawy, bo już zdzierżyć nie można

Dzem: Coby ot nie robic: Posluchaj sobie prawdziwego melodic death, a nie ostatnich wydawnictw IF czy Soilworka, ktore cholerenie daleko odeszly od korzeni gatunku..
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):I pomyslec ze w tej kapeli udzielali sie tacy ludzie jak Stromblad, Stanne, Sundin, Larsson czy Dronjak.. Confusedhock: Czarna plama na zyciorysach legend melodic death..
Tez mi plama, z grania gejowizny przestawili sie na trzecioligowe p2p2.
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):
Dżemik napisał(a):I pomyslec ze w tej kapeli udzielali sie tacy ludzie jak Stromblad, Stanne, Sundin, Larsson czy Dronjak.. Confusedhock: Czarna plama na zyciorysach legend melodic death..
Tez mi plama, z grania gejowizny przestawili sie na trzecioligowe p2p2.

a co dla Ciebie, drogi Hegemonku, nie jest gejowizna? z tego co widze to chyba kazdy zespol wedlug Ciebie ma w sobie "pierwiastek geja" Tongue
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Nie każdy, na Venoma nie wrzucał (i dobrze ;P )

A że obecny Hammerfall sux to każdy wie Tongue i ja się z hegemonem tutaj zgadzam.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Cóż zespół nienajgorszy ale taki, że tak się wyraże śmieszny Confusedhock: szczerze mówiąc to jedna piosenka mi ich siedzi ostatnio w głowie a mianowicie "Dreams come true" z plytki "crismon thunder" takie gitarkowe pitu pitu a strasznie mi w głowie zostało...
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

oh tak hammerfall mmmm. ostatnio widzialem ich zajebiscie pedalskie zdjecie z zajebiscie duzym mlotem buehehe Big Grin
Odpowiedz

Art... napisał(a):oh tak hammerfall mmmm. ostatnio widzialem ich zajebiscie pedalskie zdjecie z zajebiscie duzym mlotem buehehe Big Grin
Widze że zajebiście znasz sie na pedałach. Pewnie gejowskie kluby nie są ci obce.

Jeśli to, że ktoś nie śpiewa growlem, ale czysto wokalnie uważacie za pedalstwo to... żal mi was ludzie.
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

MasterGrucha napisał(a):Jeśli to, że ktoś nie śpiewa growlem, ale czysto wokalnie uważacie za pedalstwo to... żal mi was ludzie.

Cans nie śpiewa tylko pieje, i na pewno nie czysto. lol
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
Odpowiedz

Annunakki napisał(a):
MasterGrucha napisał(a):Jeśli to, że ktoś nie śpiewa growlem, ale czysto wokalnie uważacie za pedalstwo to... żal mi was ludzie.

Cans nie śpiewa tylko pieje, i na pewno nie czysto. lol
WARLORDA kolega Kel slyszal czy nie slyszal? Jeśli nawet tam wokal Joacima się koledze nie podobuje, to... przykro mi, ale radzę umyć od czasu do czasu choć jedno ucho Wink
Odpowiedz

Atreju napisał(a):WARLORDA kolega Kel slyszal czy nie slyszal? Jeśli nawet tam wokal Joacima się koledze nie podobuje, to... przykro mi, ale radzę umyć od czasu do czasu choć jedno ucho Wink

faktycznie, Warlorda z Cansem nie słyszałem i szczerze powiedziawszy, sądziłem, że to niesmaczny żart, iż on tam śpiewa. Sprawdzę w takim razie, i poddam krytyce Tongue
MIGHT IS RIGHT!
- Karl Logan
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości