• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Guns n'Roses

ciekawe czy zlinczowali tego goscia od kamery :]
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

VR już dawno odwołali ten koncert i nie przyjadą Sad
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):VR już dawno odwołali ten koncert i nie przyjadą Sad
Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Eh,to teraz juz nie wiem co powiedziec Sad ...wiec zadam pytanie
- Jak to nie przyjada? Evil or Very Mad
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

no niestety nie przyjada Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad w tym czasie jada na Rosklide...wejdz na www.scottweiland.prv.pl i poczytaj...tam amsz wszystko szerzej napisane...aa jeszcze jedno! jezeli ktos chce posluchac kawalka nowej piosenki (tytul:Come on Come in)to niech tez wejdzie na www.scottweiland.prv.pl
Odpowiedz

ale acha Crying or Very Sad to czosnek,trza kupowac bilety na Roskilde i jachac Big Grin ,kumpla zabiore ze soba,ucieszy sie,Black Sabbath sobie zobaczy,a ja bede podziwiac Slasha Tongue
Nie no,zartuje na Roskilde sie nie wybieram,bo chyba w tym czasie bede w Polsce Surprised

edit*
http://www.terra.com.mx/galeria_de_fotos...237982.jpg
no.slash w garniturku Confusedhock: Rolleyes
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):http://www.terra.com.mx/galeria_de_fotos...237982.jpg
Trochę tu wyszedł jak M. Jackson Question Question Question
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
Prosze mi tu M. Jacksona do Slasha nie porownywac.
No coz rozumiem szok,tez jeszcze nigdy nie widzialam Slasha w garniturku...pamietam,ze kiedys widzialam na niemieckim MTV,gdzie Slash gral z M. Jacksonem Tongue
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):
aXe Rose napisał(a):
Prosze mi tu M. Jacksona do Slasha nie porownywac.
No coz rozumiem szok,tez jeszcze nigdy nie widzialam Slasha w garniturku...pamietam,ze kiedys widzialam na niemieckim MTV,gdzie Slash gral z M. Jacksonem Tongue
oo zdjecie z Grammy jak wszysyc artysci wykonywali Accros The Universe...
a co do Jacksona...przeciez Slash nagral z nim prawie cala plyte Dangerous...wystepowal nawet w teledyskach Jacksona...
Odpowiedz

velvetova napisał(a):oo zdjecie z Grammy jak wszysyc artysci wykonywali Accros The Universe...
a co do Jacksona...przeciez Slash nagral z nim prawie cala plyte Dangerous...wystepowal nawet w teledyskach Jacksona...

Juz pamietam,on gral z nim na jakims 30 leciu tworczoscci Jacksona,jakies pewnie wielki koncert z tej okazji byl,to chyba bylo to ,wczoraj nawet mi sie udalo znalesc dwa klipy z tego oto koncertu,gdzie wlasnie gral Slash...ale,tez gdzies ogladalam kiedys wywiad z wokalista Slash's Snakepit'u i samym Slashem,i reporter sie go pytal Slasha jak sie wspolpracowalo,z twoim przyjacielem M.Jacksonem Confusedhock: nie,no Slash ciekawych kolegow ...dobra juz konczmy z tym Jacksonem,bo temat schodzi na Slash and M.Jackson
a na koniec dodam,jak to juz kiedys ktos powiedzial "Keep Micheal Jackson away from your children" Tongue

To,zeby OT nie robic,to ...zapraszam do kupna nowej plyty Slasha i Axla "Kiddie Metal"
http://www.theladder.com/snakepit/ls/91-11-02-metal.ram
Odpowiedz

chyba w tym temacie się jeszcze nie wypowiadałem
u mnie to między innymi od gnr się zaczeło znaczy siostra miała ich jedną kasete Big Grin
no cuż stary gnr to bardzo dobra kapela ale po rozpadzie to już nigdy nie będzie to ani nowy gnr ani vr
nie stworzą takiej muzyki
Odpowiedz

Kaktus. napisał(a):chyba w tym temacie się jeszcze nie wypowiadałem
u mnie to między innymi od gnr się zaczeło znaczy siostra miała ich jedną kasete Big Grin
no cuż stary gnr to bardzo dobra kapela ale po rozpadzie to już nigdy nie będzie to ani nowy gnr ani vr
nie stworzą takiej muzyki
VR to troche inny zespol i nie nalezy ich do GnR porownywac....
Odpowiedz

Tak sobie ogladam ten teledysk "Don't Cry" i zastanawiam sie co to jest za facet co spiewa z Axl'em Tongue Surprised
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):Tak sobie ogladam ten teledysk "Don't Cry" i zastanawiam sie co to jest za facet co spiewa z Axl'em Tongue Surprised
jest to Shannon Hoon...podkladal chorki podczas nagrywania plyt Use Your Illusion...
Odpowiedz

velvetova napisał(a):
metallgirl napisał(a):Tak sobie ogladam ten teledysk "Don't Cry" i zastanawiam sie co to jest za facet co spiewa z Axl'em Tongue Surprised
jest to Shannon Hoon...podkladal chorki podczas nagrywania plyt Use Your Illusion...
Ok ,dzieki za information Tongue
P.S. W don't cry w jednym momencie to Slash zaczyna walic gitara o ziemi Tongue ... Sad
fajna scena jest jak dziewczyny zaczynaja sie bic o Axl'a,a Slash tak wstaje i patrzy co sie dzieje Wink Surprised
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):P.S. W don't cry w jednym momencie to Slash zaczyna walic gitara o ziemi
Wqrwia mnie to jak cholera, dałby mnie lepiej tego Gibsona, jak go nie chce Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Chociaż podejrzewam, że On jebnął atrapą jakąś, bo z tego, co wiem, On raczej szanuje sprzęt.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości