• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Guns n'Roses

No, "Better" jest ciekawym utworem. Jeżeli na nowym albumie znajdą się tak dobre kawałki, to może być naprawde całkiem dobry album Wink A jeśli chodzi o WTTJ, to ja zdecydowanie wole klip z Live Ery Tongue
Odpowiedz

jak na moje to Axl troche przesadzil, zapewniajac w liscie do fanow ze ta kilkanascie lat oczekiwana plywa wrezcie wyjdzie na polki sklepowe... duzo ludzi ma juz tego po prostu dosyc choc atmosfera pczekiwania przestaje byc tajemnicza i w ogole... piszcie co o tym sadzicie. Ale jak sam Axl powieedzial, trzeba dlugo czekac na cos, zeby bylo idealnym... 8)
Smile GUNS FUCKIN' ROSES!!!!!!!!! xD
Odpowiedz

A co tu pisać Confusedhock: Śmieszne sie to już zaczyna robic, bo ileż można tworzyc album Confusedhock: Krótka piłka, jeśli nie w tym roku, to nigdy.
Odpowiedz

Dobra, czas na żarcik:

Dziś premiera nowej płyty Guns n'Roses!

Pzdr.
Kubus
Odpowiedz

Kurede właśnie chciałem to napisać Smile
Odpowiedz

KubusPuchatek napisał(a):Dobra, czas na żarcik:

Dziś premiera nowej płyty Guns n'Roses!

Pzdr.
Kubus

To akurat ci nie wyszło Surprised

Na stronie GN'R "Nightrain Station" ktoś puścił plotke o przecieku nowego utworu. Oczywiście to był żart. To byś widział jak ludzie się w konia zrobili Laughing
Odpowiedz

Mam ich nowa plytke "Chinese Democracy" i musze przyznac iz myslalem ze bedzie cienka.Jest w miare ok-ey choc oczywiscie to nie ten sklad Crying or Very Sad
Odpowiedz

Cytat:Mam ich nowa plytke "Chinese Democracy"
To się już ukazało? Confusedhock:
Odpowiedz

demar napisał(a):Mam ich nowa plytke "Chinese Democracy" i musze przyznac iz myslalem ze bedzie cienka.Jest w miare ok-ey choc oczywiscie to nie ten sklad Crying or Very Sad

Gościu, jaja sobie robisz Evil or Very Mad Powiedz lepiej, że masz dema nowych utworów, a nie album. I nie wciskaj kitów tutaj.
Odpowiedz

Witaj! Czy uczestniczysz nadal w forum rockmetal? Pozdrawiam DemarSmile
Odpowiedz

Co ty bredzisz człowieku Rolleyes
Odpowiedz

W nocy do sieci przeciekły trzy nowe wersje utworów z nowej płyty "Chinese Democracy". Są nimi Chinese Democracy(moim zdaniem najlepszy z tej trójki), I.R.S, The Blues. Prawdopodobnie to ostateczne wersje tych utworów.

http://www.sendspace.com/file/uujbe2
hasło: www.gunsnroses.com.pl
Odpowiedz

nie orientujecie sie kiedy ma wyjsc nowa plyta?

[Obrazek: rotfl.gif]
Odpowiedz

Nie Surprised Choć krążyły pogłoski o wrześniu, ale tak naprawde to nikt nie wie.
Odpowiedz

Panowie wydawanie płyty przez 10 lat to chwyt marketingowy Smile Axl specjalnie to robi by tylko podgrzać atmosfere i jeszcze bardziej zniecierpliwić fanów. Sprzeda ileś tam tysiecy płyt i na tym zakonczy sie działalność New GN'R, bo jak Ci fajni kupią tą płyte, wydadzą 50 zł i usłyszą to gayostwo to juz kolejnych płyt kupowac nie bedą. Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości