• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Guns n'Roses

Wiedzieć- nie wiem, ale daję 99% szans.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Sieć sprzedaży CD WOW zamieściła już w swojej ofercie nowy, oczekiwany od kilkunastu lat krążek grupy Guns 'N Roses - "Chinese Democracy". Przy towarze widnieje okładka, data premiery oraz lista kompozycji, które znajdą się na krążku.

Na witrynie CD WOW przy albumie "Chinese Democracy" widnieje data premiery 5 marca. Przypomnijmy, że na początku stycznia br. Axl Rose zapewniał, iż krążek jego zespołu ukaże się 6 marca. Jednak wytwórnia Universal nie potwierdziła daty podanej przez wokalistę.

Wg CD WOW na płycie "Chinese Democracy" znajdą się utwory (zaznaczono jednak, że nie jest to wersja ostateczna tracklisty):

Better
Catcher In The Rye
Chinese Democracy
I.R.S.
If The World
Madagascar
Prostitute
Sorry
The Blues
There Was Atime
Rhiad And The Bedouins
Oh My God
Silk Worms
Ides Of March

Okładkę, którą zamieścił sklep, podaje jako awers albumu również witryna fanów Guns 'N Roses.

[Obrazek: guns_n_roses_ok.jpg]
Odpowiedz

A jednak Confusedhock: Laughing Ciekawe co to warte.Ghost jak kupisz to mi wyslesz.
Odpowiedz

Nie ma sprawy Big Grin
Ale do kilku utworów i tak nie jestem przekonany, czy one napewno będą Confusedhock: Spodziewałem się innej listy. Oprócz trzech utworów reszta jest już znana. Jeżeli te utwory sie potwierdzą, to będe nie mile zaskoczony. Nie po to tyle czekałem, by usłyszeć gówniane Silk Worms(grane było na Rock In Rio 3 w 2001 r), czy takie sobie Oh My God. Mam nadzieje, że ten długi czas był poświęcony na poprawki i te utwory zmienią się na lepsze. Zstanawia mnie jeszcze utwór Prostitute, bo kiedyś słyszałem niby utwór instrumentalny, ale czy to było to, to nie wiem. Nowością są dla mnie If The World, Sorry i Ides Of March. No, zobaczymy co to będzie Wink
Odpowiedz

Dziś urodziny Axla. Rudemu dziś strzeliła 45 Big Grin więc życzymy wszystkiego najlepszego i szybkiego wydania nowego albumu. Big Grin
Odpowiedz

http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/rock...,872722,46
zastanawiałem się czy nie dać do tematu z humorem ...
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

taa i znowy 100 lat czekania na nową płyte;>
Odpowiedz

Czytałem już ten wywiad Wink Raczej ja bym się tak tym nie podniecał. Coś wierzyć mi sie nie chce, że Axl będzie chciał powrotu do starego składu Confusedhock: Już kiedyś też była taka plotka i chuj z tego wyszedł. Dlatego biore to na miękko Surprised
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Dlatego biore to na miękko Surprised
Jak wszystkie niusy o nich Big Grin
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Danzig napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Dlatego biore to na miękko Surprised
Jak wszystkie niusy o nich Big Grin

W szczególności teraz Wink
Odpowiedz

^ W szczególności przez ostatnich 10 lat Big Grin
Odpowiedz

No, biorąc pod uwadge, co się działo, to masz racje Big Grin
Odpowiedz

Materiał na nowy album zespołu Guns N' Roses jest już gotowy, ale nadal nie wiadomo kiedy ujrzy on światło dzienne.

Zespół poinformował, że zakończył już proces nagrywania płyty "Chinese Democracy". Data premiery krążka nie została jednak podana. Nie wiadomo więc kiedy nowe kompozycje ujrzą światło dzienne.

Przypomnijmy, że jeszcze w grudniu zeszłego roku, Axl Rose zapowiadał, iż album ukaże się 6 marca. Wszystko wskazuje na to, że premiera nastąpi dużo później.
Odpowiedz

Chuj wie, czy sie z tego smiać, czy płakać Surprised Zobaczymy jak wybije 6 marzec Laughing
Odpowiedz

dla mnie ta kapela wymiatała, wymiata i będzie wymiatac... tak, to prawda, ze nie sa juz tak dobrzy jak lata temu, ale mi wpadl w ucho kawalek "Better"... świetne rifffy... Uwielbiam oryginalny klip do WTTJ jak i sama piosenke, ale kiedy chce posluchac Gunsow to musza byc to kawalki takie jak: It's so easy, Don't cry( KLASYKA), Rocket Queen, My Michelle, November Rain i Patience, no i Paradise of City. Jednak moja ulubiona piosenka jest bez watpienia "One in a million" Big Grin Wink
Smile GUNS FUCKIN' ROSES!!!!!!!!! xD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości