06-29-2005, 04:05 PM
Kumba Yo wymiata jak dla mnie

Czarna napisał(a):Slyszałam cos o tym ale zaje mi sie ze nie mozna porównywać głosu Chestera czy Mika do głosu Sandry...
Czarna napisał(a):Slyszałam cos o tym ale zaje mi sie ze nie mozna porównywać głosu Chestera czy Mika do głosu Sandry...
Moze to ma mało do rzeczy ale ona przynajmniej umie to robić (mieszać gatunki nie każdy umie braciszku)
Kamael napisał(a):Dżemik napisał(a):Inna sprawa.. Ciekawi mnie dlaczego nikt nie zarzuca Sandrze, ze sie zeszmacila, skomercjalizowala (tu mozna wstawic jeszcze kilka innych durnych inwektyw), bo nagrala kilka piesni z raperami, jak to mialo miejsce po wypuszczeniu klipu LP z Jay-Z..Zapewne dlatego, że nikt tutaj o tym nie słyszał ;D. Ja słyszałem taki jeden utwór, nie mam pojęcia jacy tam byli raperzy, ale naprawdę mi się spodobał.
Dżemik napisał(a):Pfff... nie przypomnę sobie, bo to było dosyć dawno. Kojarzę tylko jakieś ciemne pomieszczenie, nie wiem może to była jakaś hala. Nic więcej. Pozostało mi tylko ogólne wrażenie.Kamael napisał(a):Dżemik napisał(a):Inna sprawa.. Ciekawi mnie dlaczego nikt nie zarzuca Sandrze, ze sie zeszmacila, skomercjalizowala (tu mozna wstawic jeszcze kilka innych durnych inwektyw), bo nagrala kilka piesni z raperami, jak to mialo miejsce po wypuszczeniu klipu LP z Jay-Z..Zapewne dlatego, że nikt tutaj o tym nie słyszał ;D. Ja słyszałem taki jeden utwór, nie mam pojęcia jacy tam byli raperzy, ale naprawdę mi się spodobał.
Niech zgadne.. Klip w ktorym Sandre ganial SWAT?
Czarna napisał(a):Co sadzicie o samym zespole i o głosie Sandry(wokalistki)Jestem Ci niezmiernie wdzięczny, że wyjaśnilas mi, że lubisz GŁOS WOKALISTKI
warsadal napisał(a):Mnie tylko robiło to stwierdzenie:
Czarna napisał(a):Co sadzicie o samym zespole i o głosie Sandry(wokalistki)Jestem Ci niezmiernie wdzięczny, że wyjaśnilas mi, że lubisz GŁOS WOKALISTKIJa zawsze się podniecam jak gdzies perkusista ryknie
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
warsadal napisał(a):Mnie tylko robiło to stwierdzenie:Warsadal, wyluzuj troszkę ; ).
Czarna napisał(a):Co sadzicie o samym zespole i o głosie Sandry(wokalistki)Jestem Ci niezmiernie wdzięczny, że wyjaśnilas mi, że lubisz GŁOS WOKALISTKIJa zawsze się podniecam jak gdzies perkusista ryknie