• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Guano apes...

Guano apes słuchałam zanim ich teledyski zawładneły Europą...Co sadzicie o samym zespole i o głosie Sandry(wokalistki) , moim zdaniem jest naprawde dobry...
Ulubiona piosenka ?
Suck my kiss
Odpowiedz

Znam w całości jedną płytkę "Proud Like A God", poza tym tylko jakieś wyrywkowe utwory głównie z nowszych dokonań. Dobry zespół, lubię czasem (rzadko) posłuchać. Najlepsze utwory z tych, które znam, to chyba "Lords Of The Boards", "Open Your Eyes".
Odpowiedz

Ja też bardzo lubie te dwa utwory =]
Suck my kiss
Odpowiedz

Uwielbiam ich muzykę, szkoda że została już trochę zapomniana. Album "Proud like a god" to dal mnie osobiście klasyka.

Ale żeś wymyśliła z tą ulubioną piosenką. Big Grin Mieli wiele rewelacyjnych kawałków: "Big in Japan", "Open your eyes", "Innocent greed", "Living in a lie", "Rain"...
"Przemoc jest najwyższą formą sztuki"
Odpowiedz

Open your eyes Smile chyba najbardziej znana po Big in Japan .... Mam ich 3 płyty 8)
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

Niezła kapela, powiedziałbym nawet że jest dobra, ot co mają wiele dobrych utworów, szczególnie podoba mi się "Open Your Eyes" i cover "Big In Japan"
bring it on
Odpowiedz

Mam jedna płytkę tego zespołu i lubie czasami po nią sięgnżć,ale jakoś nie zachęciła mnie do zakupu innych albumów,może kiedyś kupie jak bede miał za dużo kasy na płyty.
Bek...
Odpowiedz

Czarna napisał(a):Guano apes słuchałam zanim ich teledyski zawładneły Europą...

Wow, ale ty jestes true... Wracajac do tematu, sa calkiem niezli. "Don't give me names", "Never born" i "Quietly" wymiataja.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Bardzo podoba mi się wokal, co jest rzeczą niesłychaną bo kobiece głosy w takich zespołach to dla mnie jakaś pomyłka. Big Grin
Odpowiedz

Guano Apes słucham już od lat kilku... zaczynałam od nich, nie mam ulubionych piosenek bo według mnie wszystkie są bardzo dobre. Tongue
.i uśmiechaj się do ludzi
Odpowiedz

Beast King napisał(a):Bardzo podoba mi się wokal, co jest rzeczą niesłychaną bo kobiece głosy w takich zespołach to dla mnie jakaś pomyłka. Big Grin

wokalistka jest naprawde dobra - ale zespol raczej slaby, a piosenki na jedno kopyto..
Odpowiedz

Lubie GA. Wokal Sandry jest oryginalny. Od łagodnego spiewu przechodzi we wrzask z łatwością. Moje ulubione piosenki: Open Your Eyes, Neverborn, Heaven, Anne Claire, Innocent Greed i najważniejsze Dont You turn Your Back On Me.
.dance with the dead in my dreams...
Odpowiedz

Znam parę utworów i podoba mi się ta muza.Szczególnie wokal Sandry.
Smile
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Czarna napisał(a):Guano apes słuchałam zanim ich teledyski zawładneły Europą...

To ciekawe, bo o ile mnie pamiec nie myli, to od razu po premierze debiut GA zdobyl ogromna popularnosc, a klip do Open Your Eyes na okraglo lecial w VIVIE.. Widac mialas dostep do nagran zanim jeszcze wypuscili longplaya.. :>

Bardzo dobra kapelka.. Co prawda malo plodna, ale kazdy album jest doszlifowany do granic mozliwosci..

Inna sprawa.. Ciekawi mnie dlaczego nikt nie zarzuca Sandrze, ze sie zeszmacila, skomercjalizowala (tu mozna wstawic jeszcze kilka innych durnych inwektyw), bo nagrala kilka piesni z raperami, jak to mialo miejsce po wypuszczeniu klipu LP z Jay-Z..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Inna sprawa.. Ciekawi mnie dlaczego nikt nie zarzuca Sandrze, ze sie zeszmacila, skomercjalizowala (tu mozna wstawic jeszcze kilka innych durnych inwektyw), bo nagrala kilka piesni z raperami, jak to mialo miejsce po wypuszczeniu klipu LP z Jay-Z..
Zapewne dlatego, że nikt tutaj o tym nie słyszał ;D. Ja słyszałem taki jeden utwór, nie mam pojęcia jacy tam byli raperzy, ale naprawdę mi się spodobał.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości