• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gry komputerowe / konsolowe

Counter strike, medal of hyonor, call of duty, i jeszcze pare strzelanek, ale tylko przez neta...
nie wspominając o różnej maści rpg, od tormenta do fallout Smile wszystko co wpadnie mi w łapki
Odpowiedz

Aeroth: Beatmania? Nie słyszałam... ^^ Ja oprócz DDRa pogrywam w Stepmanię, gdzie zreszta zawierają się te same kawałki.
A z ciekawszych zabaw tego typu na B.A.K.A. Y2K3 miałam okazję z grupką zapaleńców pograć w Para Para, co zresztą bardzo mi się spodobało :) Taki mały dziki panelek :> Poszukuję zresztą tej gry w sieci, więc gdyby ktoś natrafił na to cudeńko, byłabym wdzięczna za cynk :}
Odpowiedz

Ja mam GBA i pocinam teraz w zelde Smile kto nie słyszał o tej grze ten trąba heheh
Odpowiedz

Arion napisał(a):Aeroth: Beatmania? Nie słyszałam... ^^ Ja oprócz DDRa pogrywam w Stepmanię, gdzie zreszta zawierają się te same kawałki.
A z ciekawszych zabaw tego typu na B.A.K.A. Y2K3 miałam okazję z grupką zapaleńców pograć w Para Para, co zresztą bardzo mi się spodobało Smile Taki mały dziki panelek :> Poszukuję zresztą tej gry w sieci, więc gdyby ktoś natrafił na to cudeńko, byłabym wdzięczna za cynk :}
www.jpopmusic.com tam jest board poświęcony temu. DDR/Beatmania swojego czasu sie tam udzielałem ale jakoś ostatnio wypadłem z obiegu. ;]
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Od 7 lat gram w serie Championship Manager.. [...]
A już się bałem, że będę odosobniony Wink Z tym, że akurat ostatnio pożegnałem się z CMkiem na rzecz FMka... A co będę Eidos wspierał, skoro mogę Segę i SIGames Wink
"Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, spierwiastkuje. My kosmici Pi i Sigma dwa matplanetyczne znaki..."
Odpowiedz

może ktoś tu pogrywa w GunBounda? Big Grin taka gierka a'la Wormsy przez neta.... świetnie się gra Surprised polecam! (szukajcie mnie jako HydraFemale jakby coś Smile )...

gierkę można pobrać na http://gunbound.net
Być to nic trudnego... Trudniej jest przetrwać...
Odpowiedz

Cranmer napisał(a):
Dżemik napisał(a):Od 7 lat gram w serie Championship Manager.. [...]
A już się bałem, że będę odosobniony Wink Z tym, że akurat ostatnio pożegnałem się z CMkiem na rzecz FMka... A co będę Eidos wspierał, skoro mogę Segę i SIGames Wink

Masz FMa? I jak? Bo slyszalem ze niespecjalny.. szczegolnie jesli chodzi o AI kopaczy.. Mam dylemat gdzie ulokowac kase.. FM '05 czy czekac na nowego CMa? Eh.. problemy dobrobytu..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Ja raczej rzadko grywam, ale jak już, to przeważnie w Morrowinda.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

PS2 jets beznadziejne.
UWAGA!!
Nie kupowac TEARZ PS2 bO to debilizm, za kilka miesięcy ma wyjść ps3 i xbox2

Też gram w MORKA jak ci idzie??
Green Day to mój ulubiony zespół
Odpowiedz

Gram rzadko i raczej na zasadzie eksperymentów z różnymi profesjami, umiejętnościami, rasami itp., bo w Morrowindzie jest od cholery różnych możliwości na każdym kroku.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Cytat:Masz FMa? I jak? Bo slyszalem ze niespecjalny.. szczegolnie jesli chodzi o AI kopaczy..
Możliwe, że były z tym jakieś problemy. Ale po zainstalowaniu patcha 5.0.2 ja osobiście nie narzekam. Choć z drugiej strony, grając głównie w lidze ukraińskiej, czasami trudno powiedzieć czy to błędy AI kopaczy czy świadome zagrania Smile Z FMką są trochę inne problemy. Pomijając, z definicji dyskusyjne, prze- i niedowartościowania graczy to np. do tej pory nie poprawiono błędu w FM2005 i Puchar Polski odbywa się na zasadach z zeszłego sezonu.
Cytat:Mam dylemat gdzie ulokowac kase.. FM '05 czy czekac na nowego CMa? Eh.. problemy dobrobytu..
O ile wiem to CM5 już jest. Nie wiedziałem, że już się biorą za kolejnego Wink Ja jednak wolałem zostać przy produkcji SIGames niż eksperymentowaćz CM5 i przyznam, że nie żałuję. Choć FM'ka musiałem ściągać z Anglii - zależało mi na wersji anglo-języcznej której nie uświadczysz w wydaniu CD-Projekt. Swoją drogą lokalizacja też jest ponoć momentami... Hmmm... zabawna.
"Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, spierwiastkuje. My kosmici Pi i Sigma dwa matplanetyczne znaki..."
Odpowiedz

Mowisz ze CM 5 juz wyszedl? Rolleyes Ojc.. Chyba nie jestem na czasie.. Dzieki za odzew w kazdym razie.. Chyba jednak zdecyduje sie na FM.. Jeno bedzie problem z ta wersja anglojezyczna.. Nie przepadam za menagerami PL.. chocby nie wiem jak dobrze bylyby przetlumaczone..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Billy_Joe napisał(a):PS2 jets beznadziejne.
UWAGA!!
Nie kupowac TEARZ PS2 bO to debilizm, za kilka miesięcy ma wyjść ps3 i xbox2

Też gram w MORKA jak ci idzie??
Dlaczego PS2 jest beznadziejne? Hmm...ciekawe ile trójka będzie kosztowała Question
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

Skoro juz mowa o konsolach, to moze ktos chcialby takowa nabyc ?
Odsylam do linku:
http://allegro.pl/show_item.php?item=40674592
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

Nie chce się chwalić, ale to mój nałóg, grałem prawie we wszystko Smile ostatnio Metal Gear Solid 3 - Rewelka, najlepsza moim zdaniem gra w jaką w życiu grałem to SHENMUE na Dreamcast'a, czekam niecierpliwie na 3 Smile
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz