• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gry komputerowe / konsolowe

czy ktos gra moze w cos (na pewno ktosTongue) na kompie lub jakiejs konsoli ?
ja ostatnio skonczylem gta san andreas a teraz zabiore sie poraz 3ci za need for speed underground
na ps2 oczywiscie
ps.nie kupuje piratow, wole zbierac kilka miesiecy na oryginalBig Grin
Big Grin Stay Happy Big Grin
Odpowiedz

mam nieprzerabiane ps2 Smile gierki FFX, Tekkeny takie tam różne. Głównie mój brat gra. Na kompie kiedyś więcej grałem teraz już tak nie.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Uwielbiam Dance Dance Revolution, to jedna z niewielu gier, w którą gram.
Wprawdzie krótko skakałam na macie, ale carpet mode też może sprawiać przyjemność :)
Odpowiedz

Arion napisał(a):Uwielbiam Dance Dance Revolution, to jedna z niewielu gier, w którą gram.
Wprawdzie krótko skakałam na macie, ale carpet mode też może sprawiać przyjemność Smile
ja dużo w beatmanie Smile a teraz brat eyetoya kupi to będę skakał przed telewizorem Big GrinDD
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

hmmm...konsoli nie posiadam...ale uwielbiam Tekkena, Soul Calibura i Dead Or Alive 8) 8) 8)
I nie chcę myśleć, że szły tu przede mną
Szeregi ludzi okrutnych jak los
Chcę tylko jedno poczuć na pewno
Że jest coś więcej niż strach i złość
Odpowiedz

Mam Play Station X na razie. Chyba kupię sobię dwójeczkęSmile Bo ta już staaaaaruszka. Dużo ze mną ( z nami, bo brat też korzysta) przeszła. Kiedyś więcej grałam, np. w Tekkena czy w Tony Hawk's Pro Skater. Nawet podpierdzieliłam bratu Medal of honor. Też niezłe. Aaaa, zapomniałabym o Die Hard Trilogy czy jakoś takTongue Niestety tylko demo, ale przyjemnie się strzela do ludzi. Hie hie. A na kompie to raczej tylko Tony Hawk's Pro Skater.
Odpowiedz

Katiria czy my sie nie znamy przypadkiem z innych forum ?? a poza tym na psx gram w soul calibura 2, tekena, final fantasy X, a z checia pogral bym sobie i w inne gry Smile lecz kasy nie chce sie wydawac tyle na to Smile
are past ghosts back to haunt...
...those who have survived?
Odpowiedz

playa miałem ale sprzedałem podobał mi się tekken3 Big Grin teraz maniakalnie gram na pc w Warcrafta III oczywiscie w Bnet Smile a i w medala of honora tez pogrywam oczywiscie w necie Surprised
Qba ====sorry za byki+++ ale chyba da sie rozszyfrować...====
LOL
Odpowiedz

Slayeroth napisał(a):Katiria czy my sie nie znamy przypadkiem z innych forum ??

Hehe^^ może Surprised Big Grin
I nie chcę myśleć, że szły tu przede mną
Szeregi ludzi okrutnych jak los
Chcę tylko jedno poczuć na pewno
Że jest coś więcej niż strach i złość
Odpowiedz

Ostatnio to gram w Nosferatu na kompie.I próbuje sobie załatwić Tekkena 3.Uwielbiam tą grę.Gram też w Call Of Duty.Zajebiste to jest.
Odpowiedz

Katiria pewnie tak Tongue a jak inaczej Tongue przecież mamy podobne zainteresowania wiec czemu się dziwić Big Grin

Narazie to zagral bym sobie FF x-2, którego jeszcze nie grałem Big Grin
are past ghosts back to haunt...
...those who have survived?
Odpowiedz

Ajana napisał(a):Ostatnio to gram w Nosferatu na kompie.I próbuje sobie załatwić Tekkena 3.Uwielbiam tą grę.Gram też w Call Of Duty.Zajebiste to jest.
A ja mam Tekkena trójeczkę Wink Laughing
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

Od 7 lat gram w serie Championship Manager.. And nothing else matters..

Hala Los Merengues! =]
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Oj, Dżemiku nie tylko Ty w CM pogrywasz ;]. Tyle, że mój komputer nie wytrzymał wymagań gier jakoś 5 lat temu, dlatego na tym roku w tej kwestii się zatrzymałem. CM 99/00 rulez ;D. Teraz nie gram praktycznie w nic, oprócz szachów ;].
Odpowiedz

Czasami pogram w Heroes'a 3. Ale ostatnio nie mam czasu.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz