- Liczba postów:
- 3,230
- Liczba wątków:
- 216
- Reputacja:
-
0
Wczorajszy przed knajpowy turniejek w Fife'08, na PS3+40' HD rozpierdolil mi sysstem. Po prostu miazga.
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
FOOTBALL MANAGER 2008
gram 7 sezon FC St. Pauli, awamsowalem do bundesligi, wlasnie po raz drugi z rzedu wygralem puchar niemiec i czeka mnie polfinal pucharu uefa z palermo
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
W Spartaku gram czwarty sezon teraz, na razie bilans 10 spotkań, 9 zwycięstw i remis z Lokomotiwem, ogólnie mam trzy mistrzostwa i jednio wice. W LM jeszcze nic nie ugrałem poza dwoma ćwierćfinałami, ale trafiałem na Inter i Chelsea. Raz pokonałem w fazie grupowej Real dwukrotnie. Problem jest taki, że nie bardzo da się ściągać zawodników rekomendowanych na forach, bo nieszczególnie chcą przechodzić do ligi rosyjskiej. I właściwie to cała moja drużyna opiera się na niejakim Marku Saparze, kupionym za jakieś grosze, świetnym pomocnikiem, jak na ten poziom.
A Ty?
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
Chyba też sobie zacznę jakimś małym klubikiem teraz, w sumie we Włoszech jest dużo talentów... Zaczynałeś od 2. Bundesligi?
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
Tak, od drugiej. W pierwszym sezonie prognoze mediow mialem na zajecie bodaj 14 miejsca, wiec nie tak trudno byloby poleciec z ligi, ale sie utrzymalem.
W Niemczech gra sie o tyle fajnie, ze nie ma limitu odnosnie pilkarzy spoza UE i spokojnie mozna sciagac talenty z Brazylii, Argentyny etc, ja osobiscie nie wyobrazam sobie mojej druzyny bez chociaz 2-3 zawodnikow z tamtych regionow. Sprawdz sobie przed rozpoczeciem, czy 2-3 ligi wloskie nie maja wlasnie limitow odnosnie pochodzenia zawodnikow
edit:
superpuchar europy z juventusem 3-0 pocisnalem, jea
- Liczba postów:
- 3,230
- Liczba wątków:
- 216
- Reputacja:
-
0
Przez te Wasze rozmowy menadzerskie wkrecilem sie i targam SWOSa, ha! =)