• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gry komputerowe / konsolowe

Wczorajszy przed knajpowy turniejek w Fife'08, na PS3+40' HD rozpierdolil mi sysstem. Po prostu miazga.
Odpowiedz

FOOTBALL MANAGER 2008

gram 7 sezon FC St. Pauli, awamsowalem do bundesligi, wlasnie po raz drugi z rzedu wygralem puchar niemiec i czeka mnie polfinal pucharu uefa z palermo
Odpowiedz

Zna ktos jakas dobra strone z kodami do gier. a szczegolnie do TB:A. niestety nie mam umiejetnosci do gier tego typu ani nerwow, zeby zaczynac od poczatku. jakis kod na zycie by mi sie przydal Laughing
Odpowiedz

hahaha kto by pomyslal : >

http://img260.imageshack.us/img260/3209/beztytuuzi5.jpg
Odpowiedz

FM 2008? Też gram Big Grin
Ale za słaby jestem w te klocki, żeby takie St.Pauli prowadzić to gram Spartakiem Moskwa.
Odpowiedz

No i kurwa doszlam "az" (!), tak az do walki z t-rexem Crying or Very Sad ja nie mam nerwow, nie moge zabic bydlaka. Rolleyes Sad
Odpowiedz

Wars napisał(a):Ale za słaby jestem w te klocki, żeby takie St.Pauli prowadzić to gram Spartakiem Moskwa.

a jak ci generalnie idzie, ktory sezon cisniesz?
Odpowiedz

W Spartaku gram czwarty sezon teraz, na razie bilans 10 spotkań, 9 zwycięstw i remis z Lokomotiwem, ogólnie mam trzy mistrzostwa i jednio wice. W LM jeszcze nic nie ugrałem poza dwoma ćwierćfinałami, ale trafiałem na Inter i Chelsea. Raz pokonałem w fazie grupowej Real dwukrotnie. Problem jest taki, że nie bardzo da się ściągać zawodników rekomendowanych na forach, bo nieszczególnie chcą przechodzić do ligi rosyjskiej. I właściwie to cała moja drużyna opiera się na niejakim Marku Saparze, kupionym za jakieś grosze, świetnym pomocnikiem, jak na ten poziom.
A Ty?
Odpowiedz

To co ugralem napisalem pare postow wyzej, dodac nalezy wygrana w pucharze UEFA z chelsea 3-1 ^^ oraz sukces w Ligapokal (taki ichniejszy letni turniej).

Sklad mam jeden z najsilniejszych w bundeslidze, ale poza Hedwigesem Maduro bez wiekszych nazwisk. Nie udalo mi sie poki co wygrac ligi ani awansowac do champions league, w tym roku atakuje wlasnie awans do CL, no i postaram sie powtorzyc sukces w pucharze UEFA. W poprzednim sezonie mialem fatalny start, po 9 meczach 3 remisy i 9 porazek : D ale po zmianie taktyki zaczalem grac lepiej i ostatecznie 9 miejsce zajalem.

Zobacz sobie moj sklad, tylko za 2 pilkarzy musialem zaplacic wieksze pieniadze, a reszta przechodzila albo za darmo, albo za jakies niewygorowane kwoty. Moze ktorys zawodnik akurat u ciebie jest rownie dobry... wiadomo tylko, ze z racji na rok kilku moich jest wygenerowanych

http://img404.imageshack.us/img404/8472/skladyj5.jpg
Odpowiedz

i tak Kenny Dalglish na C64 był najlepszym menadżerem ever

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):FC St. Pauli
+77
Odpowiedz

No ja też bazuję na tanich i raczej nieznanych piłkarzach. Głównie ściągam młodzież z mocnych klubów i sobie ich szkole, czasem niektórych sprzedaję za ciężką kasę potem. Mój rekord to chyba 50tys. funtów zakup i sprzedaż na 12-13 mln po trzech latach (właściwie bym nie sprzedawał, ale miał już tylko rok kontraktu i chciał odejść, więc żeby za darmo nie poszedł). Składu chyba najsilniejszego w Rosji nie mam, CSKA ma cholernie mocny, ale jakoś sobie z nimi radzę. Świetnie spisywał się u mnie Matusiak ale już sprzedany z kilkumilionową przebitką, strzelił z 60 goli w dwóch sezonach, teraz siedzi na trybunach w Sewilli Big Grin.
Tej, wrzuć może tego screena na jakiś inny serwer czy coś, bo mi się nie otwiera.
Odpowiedz

http://i25.tinypic.com/34xnnrr.jpg

u mnie szczegolnie zajebiscie spisuje sie napastnik Tatar Evren, szkoda ze to newgen. kupilem go w przerwie zimowej i dzieki temu awansowalem do bundesligi - 14 bramek w 13 meczach, a w ostatnim sezonie 37 w 46 spotkaniach, w tym 17 w pucharze uefa ^^
Odpowiedz

Chyba też sobie zacznę jakimś małym klubikiem teraz, w sumie we Włoszech jest dużo talentów... Zaczynałeś od 2. Bundesligi?
Odpowiedz

Tak, od drugiej. W pierwszym sezonie prognoze mediow mialem na zajecie bodaj 14 miejsca, wiec nie tak trudno byloby poleciec z ligi, ale sie utrzymalem.
W Niemczech gra sie o tyle fajnie, ze nie ma limitu odnosnie pilkarzy spoza UE i spokojnie mozna sciagac talenty z Brazylii, Argentyny etc, ja osobiscie nie wyobrazam sobie mojej druzyny bez chociaz 2-3 zawodnikow z tamtych regionow. Sprawdz sobie przed rozpoczeciem, czy 2-3 ligi wloskie nie maja wlasnie limitow odnosnie pochodzenia zawodnikow

edit:

superpuchar europy z juventusem 3-0 pocisnalem, jea
Odpowiedz

Przez te Wasze rozmowy menadzerskie wkrecilem sie i targam SWOSa, ha! =)
Odpowiedz