• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gry komputerowe / konsolowe

Wiesz, ja akurat jestem fanatykiem serii EU- dla mnie jedna z najlepszych strategii w ogóle Smile. Pierwsze wrażenia z "trójki"- przełomowych zmian brak, parę nowych opcji, ładna grafika. Ale naprawdę będę mógł się wypowiedzieć jak już zagram w multi.
Zoltan napisał(a):Zaorać. Medieval rządzi.
lol
Odpowiedz

Wars, ty chyba też nie czaisz, o którą grę mi chodzi.
Dla ułatwienia link:
http://youtube.com/watch?v=vlm4_pJZFvU&m...ed&search=
Btw polecam soundtrack, dali osobną płytkę w oryginale, podobno tylko w Polsce Smile
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):
The Stig napisał(a):Niedawno miałem na polce II część i nie mogłem jej jakoś ugryść i sie w nią wkrecic. Medievil to był dobry ale na Playa. Smile

Nie, Stig. Gra, o której mówię to nie MedievIl Neutral Obadaj sobie na gry.wp.pl czy gdzieś.

Nie Zoltan. Gra, o która mi chodziło to Medievil Smile chodziłes trupem i zabijałes innych trupów Smile A ja zdaje sobie sprawe, że Tobie chodzi o Medievil'a Total War - czyli wojny z czasów sredniowiecza itd. Smile W grach róznica ogromna, ale w tytula prawie zadna Smile
Odpowiedz

Nom zbieżność tytułów przyprawia o ból głowy. W każdym razie jeśli jeszcze nie zagrałeś to se zagraj. Polecam, tylko że producenci odwalili trochę chały i dobrze jest zaopatrzeć się w jakiś dobry mod. To paradoksalne, że gracze potrafią lepiej poprawić grę, niż patche producenta, toż to śmiech na sali.
Odpowiedz

http://gry.onet.pl/1501995,,CryENGINE_2_...omosc.html

ja pitole
Odpowiedz

The Stig napisał(a):http://gry.onet.pl/1501995,,CryENGINE_2_...omosc.html

ja pitole

czy masz zegar ze 4.5ghz dual channelowe karty graficzne z gornej polki i 4gb ramu?
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Confusedhock:

Zastanawiam sie po co taka grafika w grach , jak chce popatrzeć na fajne widoki to sobie film obejrze albo pojade gdzieś nie musze wydawać w chuj wie ile kase na sprzęt

;]
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):
The Stig napisał(a):http://gry.onet.pl/1501995,,CryENGINE_2_...omosc.html

ja pitole

czy masz zegar ze 4.5ghz dual channelowe karty graficzne z gornej polki i 4gb ramu?

az tak dobrego sprzetu nie mam - napewno nie kupie by wydac 10000 zł Wink ale ważne jest to, że nowy silnik graficzny bedzie wdrażany w przyszłości... czyli za rok, dwa, trzy lata itd... a wraz z czasem i ceny sprzetu beda maleć.
Odpowiedz

Dobrze ze gry komputerowe mnie nie bawia jak kiedys.

Ale niedługo jak dorwe od kumpla biore sie za jakiegoś Finala Fantasy badz innego jRPG - normalne Rpegi moga spierdalac przy tych grach ,ot co .
Odpowiedz

[Obrazek: wiedzmin2.jpg]

Zakończyły się spekulacje i domysły. Nadeszła chwila tak oczekiwana przez fanów RPG, miłośników fantasy i szerokie rzesze wielbicieli książek Andrzeja Sapkowskiego! Oficjalnie potwierdzony został termin premiery gry komputerowej "Wiedźmin"!

CD Projekt z przyjemnością informuje, że "Wiedźmin" trafi do rąk graczy we wrześniu 2007r. Termin ten dotyczy nie tylko Polski, ale również premiery gry na całym świecie (m.in. Europa, USA, Rosja a nawet odległa Japonia). Dokładna data zostanie podana do wiadomości w najbliższych miesiącach.

Ciekawe kiedy wycieknie, no i najwazniejsze czy odpali na mojej maszynie i bedzie dalo sie przyjemnie pograc ;D
Odpowiedz

Jakies wstepne wymagania sprzetowe sa podane ?
Odpowiedz

Wygląda nieźle.
Odpowiedz

Cytat:Jakies wstepne wymagania sprzetowe sa podane ?

Wymagania nie są jeszcze znane.
Odpowiedz

Nie robię offtopa w temacie o Hitmanie więc jade tu

Cytat:BB się nie umywa do Solid Snake'a : P

Co ty gadasz nie wiesz co mówisz,uzasadnij i wogle.
Odpowiedz

A mowieł tu ktos cos o diablo II?? jak widze raf667 cos o tym wie ^^ to jest kultowy tytul Laughing
...And to lead them well on their final way
towards the hall of bronzen shields that day...

www.zgrzytowisko.fora.pl
www.zgrzytowisko.prv.pl
Odpowiedz