- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
A więc słucha ktoś ?? Ja osobiście ich uwielbiam, zwłaszcza przed snem się ich fajnie słucha
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Bardzo, ale to bardzo podoba mi sie ich ostatnia plyta- Dark Side, w szczegolnosci "In the Shadow" i "The Omen" porywajace, a i ostrawe. Ze starszych kawalkow dobre jest "Wish you were here" (kolejny dobry cover PF) i "Nothing else matters".
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Ameno to chyba jedyny ich komercyjny sukces- faktycznie tez ciekawe...
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
"Ameno" (jeśli tak rzeczywiście ten utwór się nazywa) to moim zdaniem Era, więc chyba coś pomyliliście.
A jeśli chodzi o Gregorian, to słyszałem mało (o ile pamiętam m.in. cover "Losing My Religion"), ale jakoś mnie ta muzyka nie powaliła.
- Liczba postów:
- 60
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
No faktycznie, mój błąd- "Ameno", to utwór Ery
(Jak czegoś słucham, to na 90% jestem na gg
)
- Liczba postów:
- 222
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Mi się bardzo podobał taki jeden ich kawałek ale nie pamiętam tytułu. Szkoda bo był na prawdę dobry. Był do niego taki teledysk ,że jakaś klientka chodziła po plaży. Nie pamiętam co tam jeszcze było. Wie ktoś może co to ?
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
RAcja- to Era moze byc, pewne na zasadzie stylistyki skojarzylem...
Na DArk Side tlo muzyczne jesto niebo lepsze :>
- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Ooo, widze, ze troche namieszaliście Ere z Gregorianami, no ale karzdy się może pomylić
A kto słyszał w wykonaniu Gregorianów "Join me" albo "Before the down" ?? Ja ostatnio w kółko słucham tych utworów i jeszcze mi się nie znudziły
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
- Liczba postów:
- 47
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Koleżanka pożyczyła mi kiedyś płytę Master of Chant Vol. 2 i bardzo mi się spodobała. Poza tym słyszałam niewielę ich innych piosenek, ale na pewno grupa warta uwagi
- Liczba postów:
- 1
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
no troche namieszali do ery to polecam utwor avatar. co do gregorianów vloklodak oni nagrywali własne utwory do masterów ale to nie przyniosło im rozgłosu na swiecie powiedzmy szczerze taka muzyka jest mało lubiana dlatego wzieli sie za robienie coverów we własnej stylistyce i to przyniosło efekt i wiekszosc coverów jest lepszych niz oryginalne utwory
Hear My Voice... Kill Yourself