• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gra w skojarzenia ^_^

No, fajne te twoje pozdr. Widziałem takie gadki na innych forumach i powiem po "forumowemu": ŻAL.

Mówię o podsumowaniu każdego swojego postu z pozdro, pozdr. , pozdo 600 i kurwa nie wiem jeszcze co. Do tej pory rzadko się to zdarzało na tym forum i było dobrze. Patrzę, że zaleje nas nowa fala trolli, którzy zmienią stary ład i porządek.

Zoltan napisał(a):zaleje nas nowa fala trolli,

Zoltaaaaaaan,czy ja jestem jednym z nich??? Question

Pozdro 600 !
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]

Peace!

Ty mała gówniaro, za obrażenie Valhalli mam ochote sama Cię wypierdolić na zbity pysk, zwłaszcza, że sama zaczęłaś rzucać głupimi tekstami, początkowo w strone Acrida, teraz Valli.

I nie dziwie się, że gnoją Cię użytkownicy. Mają całkowite prawo. Choć znam więcej ludzi z IQ fiołka (czyli 1) to nie są jednak tak irytujący jak Ty.

Ode mnie masz 1 ostrzeżenie, trzymaj tak dalej to z przyjemnością wlepie Ci następne.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli

[Obrazek: zlo.gif]
Nie jestes gołosłowna..zła kobieto. Tongue

Hehe, jakie powitanie.

raf667 napisał(a):Zoltaaaaaaan,czy ja jestem jednym z nich??? Question
lol, musiałbyś bardziej zasłużyć na miano trolla Big Grin

maid napisał(a):smieszna jestes naprawde Szkoda tylko ze nie mam nadwagi, jak ty idiotko
Masz jakies kompleksy?? Moze chcesz o tym porozmawiac?? xD
a pierdolnieta taka jestes, ze szkoda slow. Tak mam mase kompleksow, codziennie modle sie zeby wygrac w totka milion i zebym mogla sobie zrobic odsysanie tluszczu i powiekszenie cyckow o o operacyjnej zmianie twarzy juz nie mowiac. Przejrzalas mnie bystrzaku.
a teraz wypierdalaj.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me

ciag sie Smile

wlasnie tak to jest miec cos po znajomosci Laughing

Spokój, bo kolejnego warna zarobisz.

ooo, już zarobiła, co sie tało?? Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo

Nie ode mnie, więc nie wiem ;D

nic takiego, mam swoje zdanie
nie daje sie obrzucac Angry Angry
a to za co??
moze mi chociaz napiszesz??

wars: edytuj posty.

za robienie bydła i ogólny debilizm. Jak nie widzisz w swoich postach nic niestosownego to masz problem
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo

a to daj mi 3 ostrzezenie xD Laughing
za co??
sam wiesz co bym najchetniej napisala

Tom: EDYTUJ POSTY
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 25 gości