• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gothic-idiotic...

ja mysle ,ze z wyspy doktora Moreau
Odpowiedz

Angel of death napisał(a):boze ty chudzielcuu!! ja waze 58 przy 175 cm wzrosu Big GrinBig GrinBig Grin i zgadzam sie z amy to my powinnismy eksponowac swoje ksztaly.. zbyt chudzi męzczyzni są brzydcy jeszcze jak obiora obcisłe.. to normalnie jedno słowo mi sie nasówa.... PEDAŁ
wybaczcie jesli kogos urazilam

nie no az tak źle nie wyglądam Wink i nie jest to moja wina ze ja tak wyglądam Smile bo jest tak ze dzisiaj waze 69 a jutro budzac sie rano 65 i tak na zmiane... zalezy co kiedy robie heh Wink szczególnie latem jak mam sezon rowerowy ---> mniam mniam wtedy sie je i je i je i nic nie widac ze sie je Wink
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):
Angel of death napisał(a):boze ty chudzielcuu!! ja waze 58 przy 175 cm wzrosu Big GrinBig GrinBig Grin i zgadzam sie z amy to my powinnismy eksponowac swoje ksztaly.. zbyt chudzi męzczyzni są brzydcy jeszcze jak obiora obcisłe.. to normalnie jedno słowo mi sie nasówa.... PEDAŁ
wybaczcie jesli kogos urazilam

nie no az tak źle nie wyglądam Wink i nie jest to moja wina ze ja tak wyglądam Smile bo jest tak ze dzisiaj waze 69 a jutro budzac sie rano 65 i tak na zmiane... zalezy co kiedy robie heh Wink szczególnie latem jak mam sezon rowerowy ---> mniam mniam wtedy sie je i je i je i nic nie widac ze sie je Wink
nie planowales cos przytyc ?? Rolleyes
Odpowiedz

^ staram sie jak moge.... Wink
Odpowiedz

to i tak nic nie da. Moj tata je za pięciosobową rodzinę a chuderlak Big Grin
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

DoD będzie musial pobawic sie w pakera Confusedhock: abys przybral jakiejs masy Rolleyes
Odpowiedz

Angel of death napisał(a):DoD będzie musial pobawic sie w pakera Confusedhock: abys przybral jakiejs masy Rolleyes

czy Ty chcesz abym sobie połamał kosci ?? Smile a masa przyjdzie z wiekiem Wink
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):
Angel of death napisał(a):DoD będzie musial pobawic sie w pakera Confusedhock: abys przybral jakiejs masy Rolleyes

czy Ty chcesz abym sobie połamał kosci ?? Smile
gdziezby Big GrinBig Grin moze masz raxcje.. przyjdzie z wiekiem Big Grin
Odpowiedz

DoD, to ile ty masz w takim razie lat? 12? ;p
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Szyszak napisał(a):DoD, to ile ty masz w takim razie lat? 12? ;p

no niestety troche wiecej - został mi jeszcze rok na cieszenie sie koncówką naście Wink
Odpowiedz

A po stylu wypowiedzi można raczej domyślać się maksymalnie 13. Ale i te 13 jest naciągane w chvj.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Spieprzac mi na forum bravo, z takimi dyskusjami..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

ale mówcie co chcecie... dla mnie ten pan jest poprostu boski!!! Ideał mężczyzny, nie kobitki? Wink aż się rozmarzyłam...ech....szczególnie ta fotka cały we krwi...ech Big Grin

http://vampirefreaks.com/profile.php?user=Imaginary_Boy

nic dodać nic ująć...Mroczny i drapiezny a zarazem subtelny i taki eteryczny... Jeśli jakiś facet będzie go pojeżdżał, to znaczy że robi to tylko z zazdrości!! :!:
,,Time for peace, time for war
Time for life and death
Time to reap, time to fall''
Odpowiedz

^ heh, a ja długo myślałem, że Andżelika to kretynka, a nie prowokatorka..
Odpowiedz

warsadal napisał(a):^ heh, a ja długo myślałem, że Andżelika to kretynka, a nie prowokatorka..

chyba nie taka kretynka skoro ludzie ,,o mnie myślą'' , no ale dla Twojej
,,Time for peace, time for war
Time for life and death
Time to reap, time to fall''
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości