12-09-2005, 07:42 PM
ja mysle ,ze z wyspy doktora Moreau
Angel of death napisał(a):boze ty chudzielcuu!! ja waze 58 przy 175 cm wzrosui zgadzam sie z amy to my powinnismy eksponowac swoje ksztaly.. zbyt chudzi męzczyzni są brzydcy jeszcze jak obiora obcisłe.. to normalnie jedno słowo mi sie nasówa.... PEDAŁ
wybaczcie jesli kogos urazilam
Dance Of Death napisał(a):nie planowales cos przytyc ??Angel of death napisał(a):boze ty chudzielcuu!! ja waze 58 przy 175 cm wzrosui zgadzam sie z amy to my powinnismy eksponowac swoje ksztaly.. zbyt chudzi męzczyzni są brzydcy jeszcze jak obiora obcisłe.. to normalnie jedno słowo mi sie nasówa.... PEDAŁ
wybaczcie jesli kogos urazilam
nie no az tak źle nie wyglądami nie jest to moja wina ze ja tak wyglądam
bo jest tak ze dzisiaj waze 69 a jutro budzac sie rano 65 i tak na zmiane... zalezy co kiedy robie heh
szczególnie latem jak mam sezon rowerowy ---> mniam mniam wtedy sie je i je i je i nic nie widac ze sie je
Angel of death napisał(a):DoD będzie musial pobawic sie w pakerahock: abys przybral jakiejs masy
Dance Of Death napisał(a):gdziezbyAngel of death napisał(a):DoD będzie musial pobawic sie w pakerahock: abys przybral jakiejs masy
czy Ty chcesz abym sobie połamał kosci ??
Szyszak napisał(a):DoD, to ile ty masz w takim razie lat? 12? ;p
warsadal napisał(a):^ heh, a ja długo myślałem, że Andżelika to kretynka, a nie prowokatorka..