- Liczba postów:
- 663
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Szczerze mówiac, zdziwiłam się tym, że nie znalażłam na forum żadnego tematu dotyczącego tej kapeli. Musze przyznać, ze darzę zespół wielką sympatią. Za najlpesze płyty uważam 2 pierwsze - "All wound up" i "Godsmack", chociaż np. "Faceless" tez nic nie brakuje. Jeśli chodzi o pojedyncze piosenki, to najbadziej lubie "Whatever" - mozna wyładować negatywne emocje, uwielbiam, też "Voodoo". Zresztą, zdecydowana wiekssosć ich piosenek zasługuje na pochwałę i długo by tu wymieniac... No i jeszcze najnowsza epka z przeróbkami dawnych kawalków równiez jest godna uwagi.
No a jakie jest Wasze zdanie?
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Bardzo lubię ich słuchać - charakterystyczny wokal, charakterystyczny sposób grania. Lubię wszystkie płyty, choć "Faceless" słyszałem najmniej, więc może nie będę oceniał. Najczęściej chyba słucham "Awake". Najnowsza EP-ka "The Other Side" też bardzo mi przypadła do gustu, takie miłe odmienne od dotychczasowego, akustyczne granie. "Running Blind" i "Keep Away" wypadło im tam najlepiej. Co do "Voodoo" - wiadomo, chyba najlepszy ich kawałek, drugi dla mnie to powiedzmy "Bad Religion".
- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Uwielbiam ten zespół. Jest w czołówce moich ulubionych
Jak dla mnie najfajniejsza piosenka to Straight out of line. Dziwnym trafem właśnie jej słucham
Mają zajebistego wokalistę. W ogóle są zajefajni
I've felt the hate rise up in me...
- Liczba postów:
- 897
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
1
Godsmack - fajna kapela, ale na dłuższą metę ich muzyka jest męcząca.
- Liczba postów:
- 631
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
lubie sobie czasem posluchac ... ten wokal mniam
cale zycie na debecie
- Liczba postów:
- 209
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Doskonała kapela...mi najbardziej do gustu przypadł "Faceless"."Awake" wydaje mi się trochę za wolny...
"...Ashes to ashes, dust to dust
Chemical warfare and the bloodlust
Sign of Mars in a time to come
Mankind has finally done..."