• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

glany jakie i gdzie

czesc
jestem tu nowy
tam gdzie mieszkam są tylko firmy glanów STEEL, DREAM FREE(chyba) LEMI które z tych firm jest lepsza

czy ktos tu jest z rzeszowa zeby mi doradzil gdzie kupic dobre?

pozdrawiam(sory za glupi temat)
Odpowiedz

ja mam Lemi i jak narazie nic sie nie dzieje (po miesiacu[nie leza w szafie])sa wygodne i nie opciraja (juz) i chyba był gdzies podobny temat w
"Informacje o Artykułach"poszukaj
Odpowiedz

czy są Glany HD ???? w rzeszowie lub ropczyce ???
Odpowiedz

Steel są niezłe...mam je już drugi rok i nic się nie dzieje. A HD w Rzeszowie nie widziałam...poszukaj Smile
Odpowiedz

Obecnie mam Steel'e i się rozsypały kompletnie (nitka się popruła przy łączeniu z przodem, z tyłu kawałek materiału się rozerwał i ogólnie całe są poobcierane, a zaznaczam, że nie są to buty do sportów ekstremalnych, poprostu do chodzenia ;] ), no ale może trafiła mi się jakaś felerna para, to jednak ich nie polecam...
"- OH MY GOD!
- Okay, so I panicked a little. I can fix this, don’t worry.
- YOU CUT OFF HIS HEAD!
- Details, details..."
Odpowiedz

chuj z glanami kup desanty - w tym roku "przerzucilem" sie z glanow wlasnie na niemieckie desanty i jestem bardzo zadowolony - sa duzo wygodniejsze i bardzo dobre jakosciowo i bardziej hetero - patrzac na produkowane obecnie glany (szczegolnie steele-babka w sklepie gadala ze to najnowsza kolekcja a poprzednie byly zdecydowanie lepsze) na ich fason i ta blache ktora stala sie dziwnie mala to naprawde wygladaja pedalsko
Odpowiedz

Nie inaczej desanty BW i WP są ok, z tych ostatnich trzeba tylko wyorać tą pedalską gąbkę na wysokości kostki.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Miałam glany Steel'a przez jakieś pół roku,bo więcej nie wytrzymały.Rozsypały się kompletnie,pod koniec użytkowania nadały się już tylko na śmietnik.Teraz mam jedną pare HD i jedną Revenger.Na żadne nie narzekam,chociaż w starciu HD vs. Revenger,HD wygrywa.Lepiej się trzymają,są trwalsze.Tak czy siak Steel'a w ogóle nie polecam.To ostatnia firma z jakiej kupiłabym glany.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Rumian napisał(a):czosnek o kulistych kształtach z glanami kup desanty - w tym roku "przerzucilem" sie z glanow wlasnie na niemieckie desanty i jestem bardzo zadowolony - sa duzo wygodniejsze i bardzo dobre jakosciowo i bardziej hetero - patrzac na produkowane obecnie glany (szczegolnie steele-babka w sklepie gadala ze to najnowsza kolekcja a poprzednie byly zdecydowanie lepsze) na ich fason i ta blache ktora stala sie dziwnie mala to naprawde wygladaja pedalsko

Nie inaczej!

Swoje kupiłem za 8 dych, służą już 6-ty rok(co najmniej 150 koncertów zaliczyły, w tym trzy metalmanie, 3 brudstoki, i koncert Psów Wojny Laughing ) i dalej nic im nie brakuje.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz