• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gehenna

Pamieta ktos jeszcze o takim zespole jak Gehenna? Zadko spotykam jakiekolwiek artykuly, gadzety o tyym genialnym zespole. to kapela ktora gra swoje, wielce oryginalne utwory. nikt dotychczas jej nie powielil. ich kawalki maja swoj klimat, polecam ten zespol bo naprawde graja swietny bm!!
[Obrazek: Varg.JPG]
Odpowiedz

Uwielbiam "Murder", ale "Malice", "Adimiron Black" i "Seen Through the Veils of Darkness" takze SmileNaprawde swietna muzyka. Zainteresowalam sie Gehenna dopiero po wydaniu "Murder", a to nie jest czysty black, raczej death/black i z tego chyba powodu niektorzy bluzgali (jak zwykle), ale ja juz za stara chyba jestem i mnie takie klotnie nie obchodzaSmile, a Gehenna mi sie podoba. Angry
Odpowiedz

bardzo ich lubie- mam ogromny sentyment do "first spell" ktory ciagle uwazam za ich najlepszy album Rolleyes
Odpowiedz

Przykro jest patrzec na obojetnosc wobec naprawde ambitnego projektu. wszystkie albumy sa geialne, ale w szczegolnosci first spell, naprawde powala na glebe
Odpowiedz

"First Spell" to nie jest czasem ep-ka??A co do samego grania dla mnie za dużo klawiszy i trochę za wolno.
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Cytat: za dużo klawiszy
hmm czy ja wiem czy za duzo? tasm wszystkiego jest tyle ile jest potrzebne. ja sobie nie przypominam zeby tam jakies klawisze wystepowaly, ale jezeli byly to na pewno nie w takiej ilosci zeby sie 'narzucaly'.

ps. masz blad w opisie pod avatarem :F
'stamtąd' ni 'z tamtąd' Big Grin
Odpowiedz

Gehenna mi się poprstu nie podoba nie lubię takiego blacku.

P.S Błąd??Niby w czym? Rolleyes
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości