• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Furry artwork

Ktoś sie może interesuje rysunkami o tematyce Furry lub anthro? Dla przykładu dam kilku artystów:
http://weremagnus.deviantart.com/
http://herisheft.deviantart.com/
http://reptilecynrik.deviantart.com/
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

hmmm
nie, mnie to chyba nie bardzo takie klimaty Smile
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
pakiety w kubłach,a tam będzie płacz,404 i request timeout.
Odpowiedz

Nie trawię stylu, przeglądając arty na deviancie staram się omijać takie 'perełki'.
Odpowiedz

jak widzę furry, to mam ochotę mordować. Zarzynać. Rozflaczać. Sprawiać ból. Torturować.

Ot co Angry
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Vlkodlak napisał(a):jak widzę furry, to mam ochotę mordować. Zarzynać. Rozflaczać. Sprawiać ból. Torturować.

Ot co Angry

uraz z dzieciństwa? Big Grin Big Grin Big Grin
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
pakiety w kubłach,a tam będzie płacz,404 i request timeout.
Odpowiedz

Monia napisał(a):
Vlkodlak napisał(a):jak widzę furry, to mam ochotę mordować. Zarzynać. Rozflaczać. Sprawiać ból. Torturować.

Ot co Angry

uraz z dzieciństwa? Big Grin Big Grin Big Grin

Najprawdopodobniej Confusedhock:
Odpowiedz

To to jest jagiś gatunek? Bo ja zawsze mówiłem na to "marne" albo "kiepy"
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Furry to raczej tematyka, odznacza sie tym, że postacie to w większości formy anthro czyli połączenie zwierzęcia z człowiekiem, bo styl to każdy artysta ma inny.
Odpowiedz

odrzuca mnie idea włochatej kotki z owłosionymi,ludzkokształtnymi cyckami. Powinna mieć ich osiem poza tym Tongue (to tylko taki przykład) nie mówiąc juz o innych przegięciach
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

Odpowiedz

Vlkodlak napisał(a):odrzuca mnie idea włochatej kotki z owłosionymi,ludzkokształtnymi cyckami. Powinna mieć ich osiem poza tym Tongue (to tylko taki przykład) nie mówiąc juz o innych przegięciach
A to już nie moja sprawa Big Grin
Odpowiedz

możemy stworzyć jakieś sprawne komando, bo ja przeżywa, wówczas to samo.
tandeta i bezguście ==;
Odpowiedz

Ty ich młotkiem a ja zardzewiałą strzałą +4 do tężca Big Grin

Odpowiedz

ah, Varghonan, ty zawsze wiedziałaś jak dobrze robić XD~
tężuś, mrruu... to może jeszcze jakaś maleńka bonusowa sraczuszka bez papierku toaletowego? XD

dobsz, dobsz, koniec fantazji, wracamy do tematu za cholerę nie wiem czemu tak popularnych furries -_-;
Odpowiedz

ale morderstwo i tężec dla autorów tegoż furries jak najbardziej wpisuje się w ich temat Big Grin

a co do obrażeń zadawanych przez me strzały moge dorzucić jakieś brzydkie powikłania Big Grin na przykład nasmarować czymś jeszcze strzałę. Hm, co by tu wrednego wymyślić. Barszcz Sosnowskiego? Big Grin

Odpowiedz

Za dużo erpegów dziewuszki
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości