A ja się tam przeszedłem nawet. Graficznie jeszcze ta strona by uszła, ale za to ogólnie wykonanie jest po prostu żałosne.
Patrząc na Newsy ma się wrażenie, jakby autor klepał je w HTML'u. Przy tych jego ciągłych zmianach serwera mógłby się bardziej postarać i zainstalować dowolny system, niekoniecznie z komentarzami.
Dalej przypieprzę się do składu. Okay, zdjęcia do kliknięcia, przekierowują do podstrony, gdzie można wyczytać różne informacje. Skupmy się na Sidzie (bo dalej włazić mi się nie chciało). Są fakty typu "jest DJ'em", "najmłodszy członek Slipów" etc. Dlaczego nie ma jego pełnego imienia i nazwiska? Czyżby autor go nie znał?

Następnie: zamiast "do hobby Sida należą.." Kosiarz napisał "Pogłoski wskazują iż..". Żenada.
Niżej parę cytatów i pierdół, a na samym dole cała galeria masek, jakich opisywany imbecyl używa na scenie.
Biografii nie ocenię, bo nie umiem. Napisana normalnie, a ekspert merytoryczny tutaj ze mnie żaden. Dyskografia również standardowa, bez rewelacji. Zastanawia mnie tylko, po kiego chuja po trackliście albumu jest chamski banner do jakiegoś sklepu? A no tak, zespół komercyjny...
Sprzęt to po prostu listy... No proszę, jednak autor zna nazwiska członków zespołu.. jak chce to potrafi...
Galeria spoko, texty... kolejna wiocha. Klikam na dowolny album i, aby dostać się do odpowiedniego tekstu, muszę przewijać. Lista JEST, ale autorowi nie chciało się wstawić prostego linka do zakładki na stronie...
Dział "tatuaże" pozostawię bez komentarza. Kostiumy też.
FAQ... BUAHAHAHAHAA KTO WYMYŚLAŁ TE PYTANIA?? "Dlaczego fanów Slipknot nazywa się Larwami?"
Tajemnicze "Inne" to po prostu wywiady. Sugerowana zmiana nazwy linka i będzie ok.
Downloadów itp. już nie opisuję, bo zwyczajnie mi się nie chce. Trzeba autorom oddać honor za wstawienie odsłuchu audio w menu - pomysł sam w sobie niegłupi, przy tym wykonany poprawnie, bo działa.
Podsumowując: dałbym tej stronce takie 2, 2+/10. Autorowi polecam zwiedzenie parę porządnych stron i zapoznanie się z pewnymi prostymi, acz bardzo użytecznymi rozwiązaniami.
NIE INACZEJ!