• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

FORUM SLIPKNOT

psychosis napisał(a):
DeMoN.|. napisał(a):joł nareszcie ! jest wreszcie forum o moim najulubieńszym zespole detch metalowym, ich muza całkiem mi pasi i sądzem że jest wpożo, i mają ekstra mroczne maski i wogóle mi sie podobaja

ZAORAĆ CIE I TEN POZERSKI GEJOWY ZESPÓŁ !
n/c... za to ty jestes szatanix brutal trÓ demonus necro ped of filth 666 lucyferious metal i to mnie w tobie smieszy... ksywa tez mroczna, tak trzymaj jeszcze sobie dziare zrób na czole Slipknot sux zeby Cie koledzy bardziej lubili.. LOL

Sądzę, że byłby do tego zdolny Laughing
Odpowiedz

Jak ktoś nie lubi Slipknot to niech tego nie słucha.I po problemie.
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Żałosne.
PS. Nauczcie się, proszę, jakiegoś nowego hasełka, bo robicie się monotonni.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Żałosne.
Nie robią się, a są monotonni.
Cytat:joł nareszcie ! jest wreszcie forum o moim najulubieńszym zespole detch metalowym, ich muza całkiem mi pasi i sądzem że jest wpożo, i mają ekstra mroczne maski i wogóle mi sie podobaja

liczba przy twoim nicku oznacza ilość twoich lat?

ZAORAĆ CIE I TEN POZERSKI GEJOWY ZESPÓŁ !
Demon, widać jak wielki wpływ na Twoje światopoglądy/zachowania/wypowiedzi mają Królik, LCF, hegemon88 i KelThuz, ale Ty jednym z nich i tak nie będziesz :]
Bije od Ciebie coraz większym mrokiem, ponaśladuj jeszcze kogoś a będziesz bardziej Tró.
Sława Rolleyes
Odpowiedz

Kalin napisał(a):
Kamael napisał(a):Żałosne.
Nie robią się, a są monotonni.
Fakt, dziękuję za czujność i poprawienie ;].
Odpowiedz

gabrysia napisał(a):To jest bardzo popierdolony pomysł Jebani trÓ metale.
Ale ja się nie zgrzewam ze Slipów (którzy po prostu mi się nie podobają i to wszystko) tylko ze chamskiego forum. Jakby powstało podobne forum na temat innego zespołu, a posty były typu: "Czy zespół X to szatanisci?" to też bym się brechtał.

PS: Fuck, dzisiaj mi się śniła jakaś ostra wojna subkultur między fanami Vadera a Slipknota :? Normalnie nożami się zarzynali :?
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

szkoda ze na zachodzie fani slipknota,vadera,the offspring,soad itp... zyja ze soba w zgodzie... ale tam tez sa inni debile, wiec nie narzekam Big Grin
Big Grin Stay Happy Big Grin
Odpowiedz

Nie, no dobra. Przepraszam za mój chamski post, ale trochę się wkurzyłam Smile
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

gabrysia napisał(a):Nie, no dobra. Przepraszam za mój chamski post, ale trochę się wkurzyłam Smile

Nie dziwne, że się wkurzyłaś.
Odpowiedz

No tak. To w końcu mój ulubiony zespół. Ale pomału zaczynam się przyzwyczajać, że zjebie mnie prawie każdy, komu powiem, że ich słucham.
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

gabrysia napisał(a):No tak. To w końcu mój ulubiony zespół. Ale pomału zaczynam się przyzwyczajać, że zjebie mnie prawie każdy, komu powiem, że ich słucham.
ja nie zjebałem. Wink
Kiedyś nawet mialem gdzies ich płyte ale raczej mnie nudzą. Napewno lepszy Slipknot niż Iron Maiden.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Kalin, Kamael i inni.. Madrych sie az przyjemnie slucha.. ;]

Przypominam ze temat jest o forum poswieconemu Slipknotowi, a nie o samym zespole.. Jesli chcecie pojezdzic sobie po Slipie, to zalogujcie sie na tamtym forum.. Chociaz polecalbym raczej spacer..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Aż żal dupe ściska jak się czyta niektóre posty tutaj... Czemu zaraz jak pojawai się hasło slipknot to zaraz wybucha jakaś wojna?!?!?! Jakieś kompleksy mają co niektórzy czy co? Nuda, nuda, nuda, po trzykroć nuda. Nie dałoby się znaleźć jakiegoś innego zespołu, który będzie chłopcem do bicia? No bo ile się można wyżywać na jedej kapeli?
Ja do Slipknota nic nie mam, a mają parę kawałków które bardzo mi się podobają.
W ogóle to moim skromnym zdaniem temat do zamknięcia bo jedyne co się tu bęedzie toczyć to debilna wojna, a właściwe jednostronne jebanie zespołu i jego fanów... :? Żałosne...
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Widać, że co niektórzy powinni powyrzucać swoje płyty,bo pewne osoby uważają to za dno.Jeżeli ja czegoś nie lubię to tego nie słucham, ale nie jadę po kimś bo to lubi.Jego sprawa.
Odpowiedz

ja po zespole nie jezdze, bo nie mam za co- swego czasu nawet lubilem ten zespol za niezle pomysly(nie mam na mysli tych debilnych strojow,a muzyke). tylko jak widze forum na ktorym ludzie zaczynaja zastanawiac sie czy ich ulubiency to satanisci bo gdzies tam mieli pentagram to smiesznie sie po prostu robi Tongue
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz