• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

forum o forum :)

Poniewaz do tej pory nie bylo dzialu bezposrednio traktujacego o uzytkowaniu naszego przecudnego 8) forum i tematy zwiazane z nim bezladnie pojawialy sie w roznych dzialach, postanowilismy naprawic ten blad. Od dzisiaj wszelkie "topiki" powiazane z zyciem forum prosze umieszczac w tym dziale. Dotyczy to oczywiscie nie tylko spraw zwiazanych z obsluga i ewentualnymi problemami, ale tez traktujace ogolnie o naszej najwspanialszej i najlepszej Tongue w calym necie forumowej spolecznosci.
Aha - wszystkie tematy o forum przesuwam oczywscie tutaj Surprised

Pozdrawiam...
N.
Odpowiedz

cóż, forum zapowiada sie bardzo smacznieWink ale drażni mnie, że jest tu tak wiele neirozwinietych tematów, które zajmują tylko miejsce. dopiero jak serwer zostanie przeciążony ktoś zacznie z tym coś robić...nie lepiej za wczasu?

pozdrawiamSmile:*
just like a gothic girl...
lost in the darken world...
my lil' gothic girl...
Odpowiedz

No coz... watkow rzeczywiscie cos jakby za duzo, czasami pojawia sie w tym wszystkim lekki chaos... no ale to chyba taki klimat tego forum.
A co do przeciazenia serwera (a raczej bazy danych), to niech nikt sie martwi - forum stoi na naprawde dobrej maszynie i raczej nie ma szans aby w przeciagu nastepnych paru lat cos moglo pieprznac od nadmiaru postow
Smile
Odpowiedz

to fajnie, nie martwie sie już jakimiś przeciążeniami. ale żeby był względny ład i ludzie czytali NASZE posty powinno być mniej tematów. bo widzę, że większość nawet nie sprawdza czy ktoś wcześniej napisał temat podobny do jego...tylko zakłada znowu ten sam. i jest bałaganTongue a administratorzy mają ręce pełne roboty...ja dban tylko o WASTongue
my lil' gothic girl...
Odpowiedz

jestes tu od wczoraj a gadasz jak byś była conajmniej rok.
Mało wiesz.
Odpowiedz

nie inaczej kalin....
Odpowiedz

Co nie zmienia faktu ze mowi slusznie..

Bylbym bardzo rad gdyby wiecej osob tak martwilo sie o porzadek na forum jak nasza nowa kolezanka..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Na forum panuje maly balagan to nie trudno zauwazyc. Ale denerwujace sa tez osoby, ktore czepiaja sie innych bez powodu Laughing . Ale coz, widocznie taka ich natura... Pewnie zaraz i mnie sie ktos czepnie bo sie udzielam w tym temacie, a jestem tu od niedawna... :?
Odpowiedz

Kto sie niby czepia, zaraz mu walne Angry
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

Cieżko opanowac mimo wszystko tak duże forum jak to.
A użytkowników wciąz przybywa.
Odpowiedz

Moja slawa dociera do najglebszych zakatkow. Nastepny krok to opanowanie Polski, a potem calego swiata.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

eh... zaostrzamy rygory - źle, pobłażamy - źle.
to w końcu jak tutaj powinno być, bo ja już nie wiem, opcje się chyba skończyły.

moderatorzy powinni słuchać opinii użytkowników, rozpatrzać je i wprowadzać lub nie w życie. jednak ciężko przedsięwziąć cokolwiek jeśli te opinie są tak sprzeczne i zmienne.

oczekujecie od nas konkretnych akcji, ok.
w takim razie my również oczekujemy konkretnych propozycji (:
'jest bałagan' nie wytstarczy.

aha - przypominam wszystkim narzekającym na nieporządek o systemie zawiadomień modów - jak narazie korzystają z niego trzy, może cztery osoby.
-_-;
Odpowiedz

LCF napisał(a):Moja slawa dociera do najglebszych zakatkow. Nastepny krok to opanowanie Polski, a potem calego swiata.
Czyli przepowiednia nostradamusa się z iści, koniec świata już nie długo Angry
Odpowiedz

Kalin napisał(a):
LCF napisał(a):Moja slawa dociera do najglebszych zakatkow. Nastepny krok to opanowanie Polski, a potem calego swiata.
Czyli przepowiednia nostradamusa się z iści, koniec świata już nie długo Angry

Chcę to zobaczyć.
Angry
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

2Kalin -- wiem od kiedy jestem. nie musisz mi o tym przypominać. i mówię tylko o tym co zauważyłam. pragnę nadmienić, iż napisałam, że forum mi się podoba, ale panuje tu troszkę bałaganu i wykasowałabym kilka tematów które niepotrzebnie tu zalegają, żeby było czysto i przejrzyścieSmile

2Dżemik -- dziękujęSmile:*

2Blood -- również dziękujęSmile i nie czepiam się, mówię tylko o tym co spostrzegłam. i mówię to w trosceTongue

pozdrawiam.
my lil' gothic girl...
Odpowiedz