04-30-2007, 09:27 AM
Cytat:kozaczy to twój stary na skupie butelek
jestes chujowa, zalosna i do tego masz zarty godne Drozdy, wiec moze wypierdalaj
Cytat:kozaczy to twój stary na skupie butelek
Cytat:siema bracie , pozdro z baletu
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):jestes chujowa, zalosna i do tego masz zarty godne Drozdy, wiec moze wypierdalajIstny, ciśnij dupę bo ostatnio strasznie ci się zad poluzował.
-Rene- napisał(a):Istny, ciśnij dupę bo ostatnio strasznie ci się zad poluzował.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):na taki zalosny pojazd nawet nie chce mi sie riposty wymyslacPrzestań się fpierdalać w nie swoje sprawy a będzie cycuś.
btw czemu sie mnie czepiasz? : - (
Valhalla napisał(a):Ambi jak wyzej
Cytat:Przestań się fpierdalać w nie swoje sprawy a będzie cycuś.
Ambivalent napisał(a):okej, zrobie to sobie ;]Valhalla napisał(a):Ambi jak wyzej
aj no, nie rob nam tego...
Valhalla napisał(a):Ambivalent napisał(a):okej, zrobie to sobie ;]Valhalla napisał(a):Ambi jak wyzej
aj no, nie rob nam tego...
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):czyli ktore? sprawy poruszane na forum staja sie jednoczesnie sprawami publicznymi, a wiec moge dorzucic do nich swoje 3 groszeJak wolisz. W takim razie moje przypierdalanie się na każdym kroku do twoich postów, też będzie jak najbardziej na miejscu.
-Rene- napisał(a):Jak wolisz. W takim razie moje przypierdalanie się na każdym kroku do twoich postów, też będzie jak najbardziej na miejscu.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):wiadomo, ze to co nie jest zabronione jest dozwolone, ale moze byc poczytane jako akt zlej woliJeżeli nasz nowa koleżanka pod której adresem wypisywałeś te paskudne inwektywy ci wybaczy, to może i ja będę jeszcze kiedyś grzeczną niuńką.
oj nie gniewaj sie na mnie : - )
Ambivalent napisał(a):ale nagraj i wrzuc na JuTjubchcialbys ;P