• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

forum o forum :)

Ja sądzę że sytuacja jest po chuju. nie tylko ze względu na płeć moda
Odpowiedz

raf667 napisał(a):balzac a powiedz co Ty sądzisz o tej sytuacji?
w sumie rene prawdę napisała.

Kamael napisał(a):W tym momencie większa liczba modów jest niepotrzebna
Question
Odpowiedz

Kamael napisał(a):W tym momencie większa liczba modów jest niepotrzebna

W ogóle żaden mod nie jest potrzebny, zrozumcie to wreszcie. Te wszystkie wasze bany powinny być sądzone w Norymberdze
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Zaraz , zaraz , przeciez swego czasu sam monitowałeś o bana dla co najmniej dwóch userów.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Cytat:GG:
Kamael (20-06-2008 23:55)
widze, ze dopelniles formalnosci i skasowales posty tych dwoch debili
Ja (20-06-2008 23:55)
tak, smiesznie to teraz wyglada, jakby ksiaze gadał sam ze sobą

Czyli chyba ja. U nich było łatwo, wszedłem w panel administracyjny i skasowałem wszystkie, u was musiałbym wybierać, a nie chce mi się. Zresztą, wy- piewcy anarchii, wolności, zwolennicy burdelu na forum pod każdą postacią- burzycie się? Powinniście być chyba zadowoleni? A może startujecie na modów?

Zatem spróbujmy po kolei, dziecinko.

Kwestie bardzo śmiesznego żarciku, od przytoczenia którego nie mogłeś się powstrzymać pominę, ona mówi sama za siebie.

Po pierwsze - w kwestii formalnej, regulamin na tym forum nie istnieje. Podaj mi zatem jakikolwiek będący do zaakceptowania przez resztę użytkowników forum powód dla którego osoba będąca moim rozmówcą została zbanowana a jej wypowiedzi usunięte. Chyba, że uważasz że forum ma służyć moderatorom do realizowania swoich dyktatorskich i egotycznych zapędów z serii "jestem panem porządku", a nie utrzymywania takiej formy wymiany zdań, która dostarcza rozrywki/przyjemności/informacji ogółowi użytkowników.

Po drugie - jak ktoś, kto bywa na forum raz w tygodniu i napisze coś od święta, ktoś nie biorący w ogóle udziału w jakichkolwiek rozmowach może decydować o tym jak powinny rozmowy na forum wyglądać? Bo moim zdaniem ty i Prisca powinniście być z tych funkcji wypierdoleni.

Trzecia sprawa - kiedy to ostatnim razem toczyłeś na tym forum jakąś głębszą polemikę? Jak lubił to nazywać pewien osobnik tzw "merytoryczną dyskusję"? Zdarza się tu w ogóle cokolwiek takiego? Hm. A może to znaczy że to właśnie dla "burdelu pod każda postacią" tych kilku użytkowników którzy zostali tu jeszcze zagląda? Ale nie będę popadał w przesadę. Jest jeszcze "piłka nożna" i kilka innych tematów. tyle że i tam, o ile rozmowy nie polegają na wymianie inwektyw, rozmowy jednak najczęściej utrzymane są w klimacie ironicznych docinek. Coś jakby ogólna tendencja.

Podsumowując. Jesteś Howardem Webbem forum RMS. Czekam na twoje wyjaśnienia.
Odpowiedz

Eh, dobra.
Cytat:Kwestie bardzo śmiesznego żarciku, od przytoczenia którego nie mogłeś się powstrzymać pominę, ona mówi sama za siebie.
To nie był żarcik. Posty tego typka wywaliłem, żeby odechciało mu się powrotu na forum, śmieszność rzuciła mi się w oczy już po fakcie.

Książę napisał(a):Po pierwsze - w kwestii formalnej, regulamin na tym forum nie istnieje. Podaj mi zatem jakikolwiek będący do zaakceptowania przez resztę użytkowników forum powód dla którego osoba będąca moim rozmówcą została zbanowana a jej wypowiedzi usunięte. Chyba, że uważasz że forum ma służyć moderatorom do realizowania swoich dyktatorskich i egotycznych zapędów z serii "jestem panem porządku", a nie utrzymywania takiej formy wymiany zdań, która dostarcza rozrywki/przyjemności/informacji ogółowi użytkowników.
Regulamin istnieje w postaci jednego zdania: Czyli oficjalnie - zasady panujące na tym forum dyktowane są tylko i wyłącznie przez sumienia wszystkich Użytkwoników i Moderatorów. .
Oczywiście, że moja decyzja nie będzie zgodna z twoim zdaniem, ale wiesz, mnie to mało obchodzi- jako moderator mam pewne prawa, których ty nie masz i zamierzam z nich korzystać. Co do banów- pytanie nie do mnie, to nie ja banowałem, wszedłem na forum wieczorem, znów po fakcie. Co do postów- wyjaśnienie masz wyżej.
Książę napisał(a):Po drugie - jak ktoś, kto bywa na forum raz w tygodniu i napisze coś od święta, ktoś nie biorący w ogóle udziału w jakichkolwiek rozmowach może decydować o tym jak powinny rozmowy na forum wyglądać? Bo moim zdaniem ty i Prisca powinniście być z tych funkcji wypierdoleni.
Bywa, ale kim ty jesteś by decydować, kto ma być wypierdolony a kto nie? Bo dla mnie i założycieli tego forum, jesteś raczej istotą mało ważną. Ale nie martw się, jak znudzi mi się uprzykrzanie wam życia, co nastąpi raczej szybciej niż później, to sam odejdę.
Cytat:Trzecia sprawa - kiedy to ostatnim razem toczyłeś na tym forum jakąś głębszą polemikę? Jak lubił to nazywać pewien osobnik tzw "merytoryczną dyskusję"? Zdarza się tu w ogóle cokolwiek takiego? Hm. A może to znaczy że to właśnie dla "burdelu pod każda postacią" tych kilku użytkowników którzy zostali tu jeszcze zagląda? Ale nie będę popadał w przesadę. Jest jeszcze "piłka nożna" i kilka innych tematów. tyle że i tam, o ile rozmowy nie polegają na wymianie inwektyw, rozmowy jednak najczęściej utrzymane są w klimacie ironicznych docinek. Coś jakby ogólna tendencja.
Owszem, bardzo dawno. I to właśnie z racji tych "ogólnych tendencji", o których piszesz. I z tego samego powodu całe forum RMS wygląda tak, jak wygląda. Po prostu nikomu, kto jeszcze jakiekolwiek dyskusje mógłby prowadzić, nie chce się już tu zaglądać. Także sorry, ale jakichkolwiek względów z racji tego, że jeszcze tu siedzisz nie przewiduję.

Dziękuję za uwagę, mam lepsze zajęcia niż sobotnie przesiadywanie na RMS.
Odpowiedz

RamzeS napisał(a):Zaraz , zaraz , przeciez swego czasu sam monitowałeś o bana dla co najmniej dwóch userów.

bo byli false
Odpowiedz

Warsadal, rzeczywiście mogłem mojego poprzedniego posta napisać troszkę krócej. W zasadzie w dwóch słowach:
"wypierdalaj pizdo"

Jeżeli jakakolwiek decyzja "władz forum" odkąd tu jestem zasługuje na krytykę, to jest to powołanie tego bubka na moderatora. Jeżeli ktokolwiek sie do tego nie nadaje, to jest to on.
Odpowiedz

Ej wezcie odbanujcie wszystkich
Odpowiedz

No, tak jak przypuszczałem, dwa normalne posty to byłoby dla ciebie za dużo. Myślałem, że piszesz normalnie, bez napinki i tak samo ci odpisałem. Naprawdę nie ma pojęcia, co tak okrutnie ubodło twoje delikatne serduszko...
Odpowiedz

talk to the hand
Odpowiedz

JAk dla mnie to wy się strasznie spuszczacie z tym forum . Nosferatu napisał w regulaminie "Jebać regulamin " , więc jebać . A Wars teraz budzi w sobie manię rządzenia i chce , żeby wszystko na forum było pięknie , ładnie a i tak będzie syf :F

Cytat:Podsumowując. Jesteś Howardem Webbem forum RMS.
Text roku! Big GrinBig Grin
PUNX NOT DEAD
Odpowiedz

ShaunMorgan1396 napisał(a):Nosferatu napisał w regulaminie "Jebać regulamin " , więc jebać
Odpowiedz

ShaunMorgan1396 napisał(a):JAk dla mnie to wy się strasznie spuszczacie z tym forum . Nosferatu napisał w regulaminie "Jebać regulamin " , więc jebać . A Wars teraz budzi w sobie manię rządzenia i chce , żeby wszystko na forum było pięknie , ładnie a i tak będzie syf :F
widzisz wąs, nawet młody rozumie takie rzeczy. chyba zostałeś tu jako ostatni z twardych łbów
Odpowiedz

ShaunMorgan1396 napisał(a):JAk dla mnie to wy się strasznie spuszczacie z tym forum . Nosferatu napisał w regulaminie "Jebać regulamin " , więc jebać .
Ciekaw jestem, dlaczego, nikt nie widzi dalszej części wpisu Nosferatu, którą zresztą cytuje powyżej i która wobec braku regulaminu- czyli de facto braku jedynie sztywno określonych norm i zasad- staje się furtką do działalności moderacji na RMS. Może za dużo wymagam.
Cytat:A Wars teraz budzi w sobie manię rządzenia i chce , żeby wszystko na forum było pięknie , ładnie a i tak będzie syf :F
Bzdura, zawsze miałem manię rządzenia.

~Rene~ napisał(a):widzisz wąs, nawet młody rozumie takie rzeczy. chyba zostałeś tu jako ostatni z twardych łbów
To oczywiste.
Cytat:wąs
Muahahaha, naprawdę kobieto, wymyśl kiedyś coś sama, to nie boli.

Ale róbta co chceta. Spadam, byle dalej.
Odpowiedz