- Liczba postów:
- 210
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
a co, chciałbyś mi pobracić?
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
przyznać się, Prisca, który to mod po raz kolejny zabił jedyna rozrywkę (i to nie tylko dla mnie) jaka od pewnego czasu pojawiła się na forum?
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
przyznać sie kurwa, co za kretyn wypierdolił posty sowy? idiota! jak to do chuja wacława teraz wygląda? kto wpadł kurwa na misje moralizatorską naprawiania świata?
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
kto jest na tyle bystry zeby wyjebac posty sowy, zostawiajac przy tym moje i ksiecia? czemu taki zabieg ma sluzyc?
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
GG:
Kamael (20-06-2008 23:55)
widze, ze dopelniles formalnosci i skasowales posty tych dwoch debili
Ja (20-06-2008 23:55)
tak, smiesznie to teraz wyglada, jakby ksiaze gadał sam ze sobą
Czyli chyba ja. U nich było łatwo, wszedłem w panel administracyjny i skasowałem wszystkie, u was musiałbym wybierać, a nie chce mi się. Zresztą, wy- piewcy anarchii, wolności, zwolennicy burdelu na forum pod każdą postacią- burzycie się? Powinniście być chyba zadowoleni? A może startujecie na modów?
- Liczba postów:
- 1,319
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
wars pizdą jest, pizdą jest, pizdą jeeeest
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
wars, a mozesz mi powiedziec co by komu przeszkadzalo gdyby te posty zostaly? czy naprawde jestes na tyle ulomny zeby uwazac, ze z tego forum jeszcze cos bedzie oprocz miejsca na pojezdzanki z debilami dla rozrywki?
skoro juz musiales banowac tego kolesia, co jak dla mnie jest wybitnie chujowa akcja, tak wybiorcze kasowanie postow moge przyrownac do zabawy rodem z b0g.org
- Liczba postów:
- 3,016
- Liczba wątków:
- 65
- Reputacja:
-
0
wysuwam swoją kandydaturę na moda.
- Liczba postów:
- 1,319
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
balzac a powiedz co Ty sądzisz o tej sytuacji?
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
W tym momencie większa liczba modów jest niepotrzebna, to też jeden z kilku powodów, dla których dałem sobie spokój, ale nawet gdybyś żadnej kandydatury nie wysuwał, zapewne w pierwszej kolejności byłbyś brany pod uwagę.