• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

forum o forum :)

no shit
Odpowiedz

Witamy ponownie. Mogłas sobie dopisac jeszcze "reaktywacja" Surprised
Odpowiedz

a co, chciałbyś mi pobracić?
Odpowiedz

przyznać się, Prisca, który to mod po raz kolejny zabił jedyna rozrywkę (i to nie tylko dla mnie) jaka od pewnego czasu pojawiła się na forum?
Odpowiedz

W dniu dzisiejszym przestałem być moderatorem. Dzięki wielkie wszystkim z GTW! Smile
Odpowiedz

przyznać sie kurwa, co za kretyn wypierdolił posty sowy? idiota! jak to do chuja wacława teraz wygląda? kto wpadł kurwa na misje moralizatorską naprawiania świata?
Odpowiedz

kto jest na tyle bystry zeby wyjebac posty sowy, zostawiajac przy tym moje i ksiecia? czemu taki zabieg ma sluzyc?
Odpowiedz

GG:
Kamael (20-06-2008 23:55)
widze, ze dopelniles formalnosci i skasowales posty tych dwoch debili
Ja (20-06-2008 23:55)
tak, smiesznie to teraz wyglada, jakby ksiaze gadał sam ze sobą

Czyli chyba ja. U nich było łatwo, wszedłem w panel administracyjny i skasowałem wszystkie, u was musiałbym wybierać, a nie chce mi się. Zresztą, wy- piewcy anarchii, wolności, zwolennicy burdelu na forum pod każdą postacią- burzycie się? Powinniście być chyba zadowoleni? A może startujecie na modów?
Odpowiedz

wars pizdą jest, pizdą jest, pizdą jeeeest
Odpowiedz

Wars napisał(a):tak, smiesznie to teraz wyglada, jakby ksiaze gadał sam ze sobą
ubaw po pachy i boki zrywać
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

wars, a mozesz mi powiedziec co by komu przeszkadzalo gdyby te posty zostaly? czy naprawde jestes na tyle ulomny zeby uwazac, ze z tego forum jeszcze cos bedzie oprocz miejsca na pojezdzanki z debilami dla rozrywki?
skoro juz musiales banowac tego kolesia, co jak dla mnie jest wybitnie chujowa akcja, tak wybiorcze kasowanie postow moge przyrownac do zabawy rodem z b0g.org
Odpowiedz

Wars napisał(a):A może startujecie na modów?

bez przerwy
Odpowiedz

wysuwam swoją kandydaturę na moda.
Odpowiedz

balzac a powiedz co Ty sądzisz o tej sytuacji?
Odpowiedz

W tym momencie większa liczba modów jest niepotrzebna, to też jeden z kilku powodów, dla których dałem sobie spokój, ale nawet gdybyś żadnej kandydatury nie wysuwał, zapewne w pierwszej kolejności byłbyś brany pod uwagę.
Odpowiedz